Kurtalan Belediyesinde bazı birim müdürleri değişti

Siirt 25.04.2024 - 19:05, Güncelleme: 25.04.2024 - 19:05 5756 kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesinde bazı birim müdürleri değişti

31 Mart Pazar günü yapılan seçim sonrası DEM Parti Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ile Sadiye Aktin yönetimine geçen Kurtalan Belediyesinde bazı birim müdürlüklerine Belediye Meclis kararıyla birlikte değişik yapıldı.
Kurtalan Belediyesinde belediye birim amirliklerinde değişikliğe gidildi. Belediye Meclis kararıyla yapılan değişikliklere göre 10 birim amirliğinde değişiklik yapılırken 2 birim amirliğinde ise değişiklik yapılmadı. Yapılan değişiklikle birlikte Mali Hizmetler Müdürlüğüne Feremez Akgül, İtfaiye Müdürlüğüne Numan Nayman, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Mehmet Metin Özçelik, Su İşleri Müdürlüğüne Adnan Aksünger, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne Hüseyin Lale, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Seydi Ceylan, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Tahir Nergiz, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne Serhat Gezen,  Zabıta Müdürlüğüne Şükrü Ayaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Mehmet Seyfettin Ceylan görevlendirilirken değişikliğe gidilmeyen birim amirlikleri ise Yazı İşleri Müdürlüğü Rıdvan Oğuz, Fen İşleri Müdürlüğü Süleyman Altındağ oldu. (Mehmet Sadık AKSOY)
31 Mart Pazar günü yapılan seçim sonrası DEM Parti Eş Başkanları Ali Rıza Bingöl ile Sadiye Aktin yönetimine geçen Kurtalan Belediyesinde bazı birim müdürlüklerine Belediye Meclis kararıyla birlikte değişik yapıldı.

Kurtalan Belediyesinde belediye birim amirliklerinde değişikliğe gidildi. Belediye Meclis kararıyla yapılan değişikliklere göre 10 birim amirliğinde değişiklik yapılırken 2 birim amirliğinde ise değişiklik yapılmadı.

Yapılan değişiklikle birlikte Mali Hizmetler Müdürlüğüne Feremez Akgül, İtfaiye Müdürlüğüne Numan Nayman, Temizlik İşleri Müdürlüğüne Mehmet Metin Özçelik, Su İşleri Müdürlüğüne Adnan Aksünger, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne Hüseyin Lale, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne Mehmet Seydi Ceylan, Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Tahir Nergiz, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne Serhat Gezen,  Zabıta Müdürlüğüne Şükrü Ayaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne Mehmet Seyfettin Ceylan görevlendirilirken değişikliğe gidilmeyen birim amirlikleri ise Yazı İşleri Müdürlüğü Rıdvan Oğuz, Fen İşleri Müdürlüğü Süleyman Altındağ oldu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.