Motosikletlilerin dayanışması görenlere örnek oldu

Siirt 26.04.2024 - 17:19, Güncelleme: 26.04.2024 - 17:19 2669 kez okundu.
 

Motosikletlilerin dayanışması görenlere örnek oldu

Kurtalan’da yolun virajlı kısmında bozulan motosiklet başka bir başka bir motosikletlinin yardımıyla güvenilir bir yere park edilene kadar itildi.
Kurtalan’da motosiklet sürücülerinin birbirlerine göstermiş olduğu yardımlaşma görenlere örnek oldu.  Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yol aldığı sırada bozulan motosiklet başka bir motosiklet sürücüsünün yardımıyla yolun virajlı kısmından dönüş alıp güvenli bir alana park edilene kadar itildi.  Bozulan motosiklet virajı aldıktan sonra güvenilir bir şekilde yol kenarına çekilirken diğer motosiklet sürücüsü ise kaldığı yerden yoluna devam etti. Olayı gören bazı vatandaşlar bozulan motosikleti güvenilir bir yere park edilmesine yardımcı olan diğer motosiklet sürücüsünü tebrik ederek “Motorsikletçi dayanışmasına örnek davranış” yorumları yaptı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’da yolun virajlı kısmında bozulan motosiklet başka bir başka bir motosikletlinin yardımıyla güvenilir bir yere park edilene kadar itildi.

Kurtalan’da motosiklet sürücülerinin birbirlerine göstermiş olduğu yardımlaşma görenlere örnek oldu. 

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yol aldığı sırada bozulan motosiklet başka bir motosiklet sürücüsünün yardımıyla yolun virajlı kısmından dönüş alıp güvenli bir alana park edilene kadar itildi. 

Bozulan motosiklet virajı aldıktan sonra güvenilir bir şekilde yol kenarına çekilirken diğer motosiklet sürücüsü ise kaldığı yerden yoluna devam etti.

Olayı gören bazı vatandaşlar bozulan motosikleti güvenilir bir yere park edilmesine yardımcı olan diğer motosiklet sürücüsünü tebrik ederek “Motorsikletçi dayanışmasına örnek davranış” yorumları yaptı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.