Batman'ın o ilçesinde Gelecek Partisi İlçe Başkanı görevinden istifa etti

Güncel 29.09.2023 - 16:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 16:38 2012+ kez okundu.
 

Batman'ın o ilçesinde Gelecek Partisi İlçe Başkanı görevinden istifa etti

Gelecek Partisi Gercüş İlçe Başkanı Tahir Kaya, görevinden istifa etti
Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 4 yıl boyunca büyük bir özveriyle sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini belirtti. "Teşkilatımızla gece gündüz demeden partimizin adını ve logosunu kıymetli vatandaşlarımıza ulaştırmak, onların sorunlarına kulak vermek ve çözüm bulmak amacıyla mesai mefhumu gözetmeden ciddi bir çaba ortaya koyduk, ilçemize katkı sunmaya çalıştık. İşlerimin yoğunluğundan dolayı ilçe başkanlığını bırakıyorum." ifadelerini kullanan Kaya, kendisine bu süreçte destek veren herkese teşekkür ettiğini kaydetti. (AA)
Gelecek Partisi Gercüş İlçe Başkanı Tahir Kaya, görevinden istifa etti
Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 4 yıl boyunca büyük bir özveriyle sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini belirtti.

"Teşkilatımızla gece gündüz demeden partimizin adını ve logosunu kıymetli vatandaşlarımıza ulaştırmak, onların sorunlarına kulak vermek ve çözüm bulmak amacıyla mesai mefhumu gözetmeden ciddi bir çaba ortaya koyduk, ilçemize katkı sunmaya çalıştık. İşlerimin yoğunluğundan dolayı ilçe başkanlığını bırakıyorum." ifadelerini kullanan Kaya, kendisine bu süreçte destek veren herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.