Çay ocaklarında en çok zarar gören demir başlar hor kullanılan oyun setleri

Kurtalan 12.09.2023 - 21:01, Güncelleme: 12.09.2023 - 21:02 2701+ kez okundu.
 

Çay ocaklarında en çok zarar gören demir başlar hor kullanılan oyun setleri

Çay ocakları Kurtalanlıların en çok sosyalleştiği ve keyifli vakit geçirdiği alanlar olurken, çay ocaklarında dama, okey ve domino oynayan müşteriler kendilerini oyunlara fazla kaptırarak oyun setlerine zarar veriyor.
Büyük küçük birçok Kurtalanlı vatandaşın arkadaş ortamları oluşturduğu ve sosyalleştiği mekanlar olan çay ocaklarında en çok oynan oyun genelde dama olurken. Çay ocağı sahipleri çay ocaklarında en çok zarar gören demir başların başında dama, okey ve domino gibi oyun setleri olduğunu belirterek “Müşteriler oyunlara kendilerini çok kaptırıp oyun setlerini hor kullanarak oyun setlerimize zarar vermekteler.” diye açıklamada bulundular. Bamerd Çay ocağı işletmecisi olan Mehmet Sait Zengin, çay ocaklarında yaşanan bu duruma dikkatti çekerek “Bizim sabit müşterilerimizin çoğu çay ocağımıza arkadaşlarıyla oyun oynamak ve keyifli vakit geçirmek için geliyor. Fakat gördüğünüz gibi müşterilerimiz oyun oynarken kendilerini o kadar çok oyuna kaptırıyorlar ki oyun setlerimize zarar verecek bir hale geliyorlar. Bu dama taşlarının tamımı taşları sert bir şekilde masaya vurulduğu için ortadan ikiye bölünmüş ve parçalanmış durumda.” diye konuştu. Zengin, sözlerinin devamında “Çay ocağımıza gelen müşterilerimizden isteğimiz bir oyuna fazla kendilerini kaptırmamaları ve oyun setlerimize dikkat etmeleri.” ifadelerinde bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Çay ocakları Kurtalanlıların en çok sosyalleştiği ve keyifli vakit geçirdiği alanlar olurken, çay ocaklarında dama, okey ve domino oynayan müşteriler kendilerini oyunlara fazla kaptırarak oyun setlerine zarar veriyor.

Büyük küçük birçok Kurtalanlı vatandaşın arkadaş ortamları oluşturduğu ve sosyalleştiği mekanlar olan çay ocaklarında en çok oynan oyun genelde dama olurken. Çay ocağı sahipleri çay ocaklarında en çok zarar gören demir başların başında dama, okey ve domino gibi oyun setleri olduğunu belirterek “Müşteriler oyunlara kendilerini çok kaptırıp oyun setlerini hor kullanarak oyun setlerimize zarar vermekteler.” diye açıklamada bulundular.

Bamerd Çay ocağı işletmecisi olan Mehmet Sait Zengin, çay ocaklarında yaşanan bu duruma dikkatti çekerek “Bizim sabit müşterilerimizin çoğu çay ocağımıza arkadaşlarıyla oyun oynamak ve keyifli vakit geçirmek için geliyor. Fakat gördüğünüz gibi müşterilerimiz oyun oynarken kendilerini o kadar çok oyuna kaptırıyorlar ki oyun setlerimize zarar verecek bir hale geliyorlar. Bu dama taşlarının tamımı taşları sert bir şekilde masaya vurulduğu için ortadan ikiye bölünmüş ve parçalanmış durumda.” diye konuştu.

Zengin, sözlerinin devamında “Çay ocağımıza gelen müşterilerimizden isteğimiz bir oyuna fazla kendilerini kaptırmamaları ve oyun setlerimize dikkat etmeleri.” ifadelerinde bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.