Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2 oyuncu ile sözleşme imzaladı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 10.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 10.10.2024 - 14:31 409 kez okundu.
 

Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 2 oyuncu ile sözleşme imzaladı

ŞIRNAK (AA) - Voleybolda SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, smaçör Svetoslav Ivanov ve Oğuzhan Doğruluk'u kadrosuna kattı.Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Akkuş Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki Bulgar Svetoslav Ivanov ve Alanya Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki Oğuzhan Doğruluk ile birer yıllık anlaşma imzalandığı belirtildi.

ŞIRNAK (AA) - Voleybolda SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, smaçör Svetoslav Ivanov ve Oğuzhan Doğruluk'u kadrosuna kattı.

Yeşil-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, geçen sezon Akkuş Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki Bulgar Svetoslav Ivanov ve Alanya Belediyespor forması giyen 26 yaşındaki Oğuzhan Doğruluk ile birer yıllık anlaşma imzalandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.