Diyarbakır'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 03.10.2024 - 13:00, Güncelleme: 03.10.2024 - 12:53 442 kez okundu.
 

Diyarbakır'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı, Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) arananların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Ekipler, "kan gütme saikiyle adam öldürme" ve "çocuğun kasten öldürülmesi" suçlarından 2018 yılından itibaren aranan ve haklarında müebbet ve 24'er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.Y, F.Y. ve M.Z.Y'nin Ergani ilçesinin Kömürtaş Mahallesi'nde olduğu bilgisini aldı.Düzenlenen operasyonla yakalanan hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. ​​​​​​​

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı, Ergani İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) arananların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, "kan gütme saikiyle adam öldürme" ve "çocuğun kasten öldürülmesi" suçlarından 2018 yılından itibaren aranan ve haklarında müebbet ve 24'er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A.Y, F.Y. ve M.Z.Y'nin Ergani ilçesinin Kömürtaş Mahallesi'nde olduğu bilgisini aldı.

Düzenlenen operasyonla yakalanan hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. ​​​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.