Kayabağlar Belediyesi İçme Suyu Temini İçin Kolları Sıvadı!

Siirt 07.10.2024 - 14:24, Güncelleme: 07.10.2024 - 14:24 586 kez okundu.
 

Kayabağlar Belediyesi İçme Suyu Temini İçin Kolları Sıvadı!

Kayabağlar’da su sorunun çözümü için Devlet Su İşleri (DSİ) ve Kayabağlar Belediyesi tarafından içme suyu temini için sondaj çalışmalarına başlandı.
Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas yeni açılan sondaj kuyularında incelemelerde bulundu. Kayabağlar’da su sorunun çözümü için Devlet Su İşleri (DSİ) ve Kayabağlar Belediyesi tarafından açılan yeni sondaj kuyularında gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sürüyor. Kayabağlar Belediyesi Başkanı Hasan Nas yapılan sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek detaylı bilgi aldı. Başkan Nas, Kayabağlar’ın su sorununu kökten çözmek için girişimlerin uzun bir süredir devam ettiğini aktarırken bu kapsamda belde sınırları içerisinde birçok noktada sondaj çalışması yürütüldüğü ve çıkan suların yetersiz oranda olması nedeniyle alternatif alanlarda verimli sondaj kuyuların açılacağını aktardı. Su sorunun çözümünü öncelik tutan Nas; “Yıllar önce beldemizin su sorununa çözüm olacağı düşüncesiyle getirilen Hesko su hattı, aradan geçen zaman zarfı içerisinde beldedeki hane ve nüfus sayısının artmasıyla birlikte artık yetersiz hale gelmiş durumda. Özelikle yaz mevsiminde su sorununu yaşadığımız günler oluyor. Bu amaçla uzun bir süredir sürdürülen çalışmalar var bu çalışmaları Devlet Su İşleri (DSİ)  ekiplerimizin öncülüğünde gerçekleşiyor. Bizde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek üzere sahaya indik. Umutluyuz İnşallah beldemize yakın bir konumda açılan bu sondaj kuyularında yeterli orandaki yer altı su kaynaklarımızdan faydalanabileceğiz.” sözlerini sarf etti. (AA)
Kayabağlar’da su sorunun çözümü için Devlet Su İşleri (DSİ) ve Kayabağlar Belediyesi tarafından içme suyu temini için sondaj çalışmalarına başlandı.

Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas yeni açılan sondaj kuyularında incelemelerde bulundu.

Kayabağlar’da su sorunun çözümü için Devlet Su İşleri (DSİ) ve Kayabağlar Belediyesi tarafından açılan yeni sondaj kuyularında gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sürüyor.

Kayabağlar Belediyesi Başkanı Hasan Nas yapılan sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek detaylı bilgi aldı.

Başkan Nas, Kayabağlar’ın su sorununu kökten çözmek için girişimlerin uzun bir süredir devam ettiğini aktarırken bu kapsamda belde sınırları içerisinde birçok noktada sondaj çalışması yürütüldüğü ve çıkan suların yetersiz oranda olması nedeniyle alternatif alanlarda verimli sondaj kuyuların açılacağını aktardı.

Su sorunun çözümünü öncelik tutan Nas; “Yıllar önce beldemizin su sorununa çözüm olacağı düşüncesiyle getirilen Hesko su hattı, aradan geçen zaman zarfı içerisinde beldedeki hane ve nüfus sayısının artmasıyla birlikte artık yetersiz hale gelmiş durumda. Özelikle yaz mevsiminde su sorununu yaşadığımız günler oluyor. Bu amaçla uzun bir süredir sürdürülen çalışmalar var bu çalışmaları Devlet Su İşleri (DSİ)  ekiplerimizin öncülüğünde gerçekleşiyor. Bizde sürdürülen çalışmaları yerinde incelemek üzere sahaya indik. Umutluyuz İnşallah beldemize yakın bir konumda açılan bu sondaj kuyularında yeterli orandaki yer altı su kaynaklarımızdan faydalanabileceğiz.” sözlerini sarf etti.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.