Gıdada Uygun Fiyat Arayanlar Seyyar Satıcılara Yöneldi

Siirt 11.10.2024 - 15:58, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:58 310 kez okundu.
 

Gıdada Uygun Fiyat Arayanlar Seyyar Satıcılara Yöneldi

Tüketici, pahalı hale gelen kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi zeytinde uygun fiyat arayışı içerisine girdi.
Son zamanlarda pahalı fiyatıyla gündeme gelen kahvaltıların sevilen gıdası zeytinde vatandaş uygun fiyatlısını tercih etme arayışı içerisinde. Uyun fiyatlı kahvaltılık zeytin arayışı içerisinde olan tüketici özelikle ambalajsız açık halde satılan zeytin çeşitlerine yöneliyor. Kurtalan’da seyyar olarak zeytin satışı gerçekleştiren satıcılar pahalı olan market zeytinlerine inat fiyatları dibe çektiklerini ve kaliteli iri taneli zeytinleri vatandaşa ulaştırdıklarını söylüyor. Seyyar olarak Kurtalan’da zeytin satışı gerçekleştiren Özgür Başer, açık halde fiyatı uygun bir şekilde satılan zeytin çeşitlerine talebin yüksek olduğunu söylerken “Satışını gerçekleştirmiş olduğumuz Gemlik Sele Zeytin diğer ambalajlı zeytin çeşitlerine gör hem fiyatı uygun hem de daha lezzetli. Pahalı olan zeytin fiyatlarına inat Gemlik Sele Zeytinin kilosunu 100 liradan tüketiciye ulaştırıyoruz. Emin olun aldıkları fiyat haksız kazançtır. Marketlerde satılan zeytinlerin fiyatıyla Siirt Fıstığının fiyatı neredeyse aynı buna dur diyoruz. Müşterilerimize uygun fiyatlı zeytinlerimizi ulaştırıyoruz.” sözlerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Tüketici, pahalı hale gelen kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi zeytinde uygun fiyat arayışı içerisine girdi.

Son zamanlarda pahalı fiyatıyla gündeme gelen kahvaltıların sevilen gıdası zeytinde vatandaş uygun fiyatlısını tercih etme arayışı içerisinde.

Uyun fiyatlı kahvaltılık zeytin arayışı içerisinde olan tüketici özelikle ambalajsız açık halde satılan zeytin çeşitlerine yöneliyor.

Kurtalan’da seyyar olarak zeytin satışı gerçekleştiren satıcılar pahalı olan market zeytinlerine inat fiyatları dibe çektiklerini ve kaliteli iri taneli zeytinleri vatandaşa ulaştırdıklarını söylüyor.

Seyyar olarak Kurtalan’da zeytin satışı gerçekleştiren Özgür Başer, açık halde fiyatı uygun bir şekilde satılan zeytin çeşitlerine talebin yüksek olduğunu söylerken “Satışını gerçekleştirmiş olduğumuz Gemlik Sele Zeytin diğer ambalajlı zeytin çeşitlerine gör hem fiyatı uygun hem de daha lezzetli. Pahalı olan zeytin fiyatlarına inat Gemlik Sele Zeytinin kilosunu 100 liradan tüketiciye ulaştırıyoruz. Emin olun aldıkları fiyat haksız kazançtır. Marketlerde satılan zeytinlerin fiyatıyla Siirt Fıstığının fiyatı neredeyse aynı buna dur diyoruz. Müşterilerimize uygun fiyatlı zeytinlerimizi ulaştırıyoruz.” sözlerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.