Siirt Valisi Kızılkaya basın mensuplarıyla bir araya geldi

Siirt (AA) - Anadolu Ajansı | 28.08.2023 - 15:30, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:40 2557+ kez okundu.
 

Siirt Valisi Kızılkaya basın mensuplarıyla bir araya geldi

Siirt Valiliği görevine yeni başlayan Dr. Kemal Kızılkaya Siirt Kızlar Tepesinde düzenlenen kavatlı yemeğinde Siirt’te faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma programı gerçekleştirdi.
10. Ağustos 2023 tarihinde  Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Siirt Valisi olarak atanan Dr. Kemal Kızılkaya Siirt’te faaliyet gösteren gazetecilerle Kızlar Tepesinde düzenlenen kahvaltı yemeğinde bir araya gelerek tanışma programı gerçekleştirdi.  Programa katılan gazetecilerle tek tek tanışan Kızılkaya, gazeteciliğin önemine değinerek toplumsal duyarlılığın ve bilgilendirmenin gazetecilerin görevi olduğunu aktardı. Siirt’in değişim ve dönüşümü için bütün meslek guruplarının işlerini layıkıyla gerine getirmesi ve çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Kızılkaya bütün diğer bütün meslek gurupları ve gazetecilerle birlikte Siirt için el ele vererek çalışacaklarını vurguladı. Tanışma programı sonrası gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kızılkaya verimli bir program olduğunu ifade ederken, gazeteciler de Kızılkaya’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Siirt Valiliği görevine yeni başlayan Dr. Kemal Kızılkaya Siirt Kızlar Tepesinde düzenlenen kavatlı yemeğinde Siirt’te faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma programı gerçekleştirdi.

10. Ağustos 2023 tarihinde  Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Siirt Valisi olarak atanan Dr. Kemal Kızılkaya Siirt’te faaliyet gösteren gazetecilerle Kızlar Tepesinde düzenlenen kahvaltı yemeğinde bir araya gelerek tanışma programı gerçekleştirdi. 

Programa katılan gazetecilerle tek tek tanışan Kızılkaya, gazeteciliğin önemine değinerek toplumsal duyarlılığın ve bilgilendirmenin gazetecilerin görevi olduğunu aktardı.

Siirt’in değişim ve dönüşümü için bütün meslek guruplarının işlerini layıkıyla gerine getirmesi ve çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Kızılkaya bütün diğer bütün meslek gurupları ve gazetecilerle birlikte Siirt için el ele vererek çalışacaklarını vurguladı.

Tanışma programı sonrası gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Kızılkaya verimli bir program olduğunu ifade ederken, gazeteciler de Kızılkaya’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.