30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı

Kurtalan 30.08.2023 - 11:19, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:19 3545+ kez okundu.
 

30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümümü Kurtalan’da düzenlenen törenle kutlandı.
Tören, Kurtalan Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediyenin çelenklerinin sunulması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Jandarma Astsubay Üstçavuş Hediye Esra Ortaçal günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Tören, Kurtalan Kaymakamlığı makamında Siirt Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu’nun tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi. Törene İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı. (Mehmet Sadık AKSOY)              
30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yıldönümümü Kurtalan’da düzenlenen törenle kutlandı.

Tören, Kurtalan Kaymakamlığı bahçesindeki Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık ve Belediyenin çelenklerinin sunulması ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Jandarma Astsubay Üstçavuş Hediye Esra Ortaçal günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Tören, Kurtalan Kaymakamlığı makamında Siirt Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu’nun tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi.

Törene İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali İnce, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.