Sürücüler mühendislik hatası olan köprüden geçmeye korkuyor

Güncel 10.04.2023 - 18:06, Güncelleme: 10.04.2023 - 18:06 3155+ kez okundu.
 

Sürücüler mühendislik hatası olan köprüden geçmeye korkuyor

Sümer mahallesinde bulunan köprünün ilginç yapısı görenlerin dikkatini çekiyor.  
Tekel Mahallesi deresinde binerce lira harcanarak yapılan köprü vatandaşların tepkisini çekerken, araç sürücüleri de bu köprüyü kullanmaktan korkuyor. Köprünün çok yüksek olduğunu ifade eden Şehmus Zengin, “Bu köprüden arabayla geçmek çok zor, bu köprüde askıda kalan araçlar oldu, olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum.” dedi.  Araç sürücüsü Ahmet Macit ise “Bu köprüyü geçmek isterken aracımın alt takımları yere çarptı ondan sonrada bu köprüyü hiç kullanmadım. Yapanlar ney göre yaptı anlamak çok zor.” diyerek tepki gösterdi.  Büyük vasıtaların bile zor geçtiği köprü sürücülere zorluk çıkartırken birçok sürücü alternatif yollara yöneliyor. Mahallelinin tepkisini çeken köprü, engeli vatandaşlara da büyük zorluk çıkartıyor.  (Mehmet Sadık AKSOY)
Sümer mahallesinde bulunan köprünün ilginç yapısı görenlerin dikkatini çekiyor.  

Tekel Mahallesi deresinde binerce lira harcanarak yapılan köprü vatandaşların tepkisini çekerken, araç sürücüleri de bu köprüyü kullanmaktan korkuyor.

Köprünün çok yüksek olduğunu ifade eden Şehmus Zengin, “Bu köprüden arabayla geçmek çok zor, bu köprüde askıda kalan araçlar oldu, olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum.” dedi. 

Araç sürücüsü Ahmet Macit ise “Bu köprüyü geçmek isterken aracımın alt takımları yere çarptı ondan sonrada bu köprüyü hiç kullanmadım. Yapanlar ney göre yaptı anlamak çok zor.” diyerek tepki gösterdi. 

Büyük vasıtaların bile zor geçtiği köprü sürücülere zorluk çıkartırken birçok sürücü alternatif yollara yöneliyor. Mahallelinin tepkisini çeken köprü, engeli vatandaşlara da büyük zorluk çıkartıyor. 

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.