Kurtalan kapalı yüzme havuzu sezonu açtı

Siirt 05.07.2024 - 14:13, Güncelleme: 05.07.2024 - 14:15 2680+ kez okundu.
 

Kurtalan kapalı yüzme havuzu sezonu açtı

Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzu öğrenciler ve vatandaşlar için açıldı.
Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı olan Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme bilemeyen öğrencilere yönelik yaz kurslarına başlandı. Yüzme bilemeyen öğrencilere yönelik yapılan kursun yanında belirli günlerde rutin olarak ücretli halk seanslarının da uygulanacak. Yüzme havuzu faaliyetleriyle ilgili gazetemiz muhabirine bilgi veren görevlileri 7-9 yaş, 10-12 yaş ve 13-16 yaş aralığındaki yüzme bilmeyen ilk gurup öğrencilerin 2 Ağustos 2024 tarihine kadar eğitim alacağı belirtirken 2’nci grup öğrenciler için ise 2 Ağustos tarihinden sonra yüzme eğitimi verileceği bilgisini verildi. Pazartesi günü hariç diğer günlerde havuzun faaliyette olacağını ifade eden görevliler halk seanslarının ise kadın ve erkekler ayrı olmak üzere her gün saat 18.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacağı ifade edildi. Halk seanslarının ücretli olacağını aktaran görevliler belirtilen tarih ve saat aralıklarındaki halk seanslarından faydalanmak isteyen vatandaşlardan kişi başı 40 lira ücret alınacağını söyledi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzu öğrenciler ve vatandaşlar için açıldı.

Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı olan Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme bilemeyen öğrencilere yönelik yaz kurslarına başlandı.

Yüzme bilemeyen öğrencilere yönelik yapılan kursun yanında belirli günlerde rutin olarak ücretli halk seanslarının da uygulanacak.

Yüzme havuzu faaliyetleriyle ilgili gazetemiz muhabirine bilgi veren görevlileri 7-9 yaş, 10-12 yaş ve 13-16 yaş aralığındaki yüzme bilmeyen ilk gurup öğrencilerin 2 Ağustos 2024 tarihine kadar eğitim alacağı belirtirken 2’nci grup öğrenciler için ise 2 Ağustos tarihinden sonra yüzme eğitimi verileceği bilgisini verildi.

Pazartesi günü hariç diğer günlerde havuzun faaliyette olacağını ifade eden görevliler halk seanslarının ise kadın ve erkekler ayrı olmak üzere her gün saat 18.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacağı ifade edildi.

Halk seanslarının ücretli olacağını aktaran görevliler belirtilen tarih ve saat aralıklarındaki halk seanslarından faydalanmak isteyen vatandaşlardan kişi başı 40 lira ücret alınacağını söyledi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.