Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 26.07.2024 - 20:30, Güncelleme: 26.07.2024 - 20:28 1793+ kez okundu.
 

Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı

KİLİS (AA) - Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kilis İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında A.H. gözaltına alındı.Şüphelinin adresinde aramada 320 gram toz esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu, 5 sentetik hap, 1 araba anahtarı görünümünde ve çalışır vaziyette hassas terazi, 6 uyuşturucu aparatı ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 1610 TL ele geçirildi.Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

KİLİS (AA) - Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kilis İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında A.H. gözaltına alındı.

Şüphelinin adresinde aramada 320 gram toz esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu, 5 sentetik hap, 1 araba anahtarı görünümünde ve çalışır vaziyette hassas terazi, 6 uyuşturucu aparatı ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 1610 TL ele geçirildi.

Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.