Kurtalan’da yaşanan elektrik kesintilerine önlem!

Siirt 27.07.2024 - 14:59, Güncelleme: 27.07.2024 - 14:59 3329+ kez okundu.
 

Kurtalan’da yaşanan elektrik kesintilerine önlem!

Yüksek ısıya bağlı elektrik kesintisi yaşayan trafoya soğutma ünitesi monte edildi
Ahmede Hane Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahında yer alan 00451 plaka numaralı elektrik dağıtım trafosunda sıcak hava nedeniyle sık sık yaşanan elektrik kesintisinin giderilmesi amacıyla siparişi verilen soğutucu fan DEDAŞ ekiplerince trafoya monte edildi. DEDAŞ onarım ekiplerince yürütülen çalışma sonucu monte işlemi yapılan trafo soğutma ünitesi sayesinde sıcak havaya bağlı olarak oluşan aşırı ısı kaynaklı kesinti önlenmiş oldu. Kurtalanlı esnafın günlerdir şikayet ettiği kesinti ile ilgili onarım sürecinin olabildiğince hızlı yapıldığını aktaran DEDAŞ onarım ekipleri söz konusu sorunun soğutma ünitesinin takılması ile birlikte çözüme kavuştuğunu ifade edip, yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili gazetemiz muhabirine tepkisini dile getirmesi üzerine DEDAŞ ekipleriyle yaptığımız görüşmelerde kesintisinin sıcak havaya bağlı olarak elektrik dağıtım trafosunda yaşanan aşırı ısınmadan kaynaklı yaşandığı aktarıldı. Ahmede Hane Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahında yer alan ana dağıtım trafosunda aşırı ısınmaya bağlı olarak elektrik dağıtım sistemi devre dışı kalıyor. DEDAŞ ekipleri trafonun soğutulması amacıyla çalışma yürüttüklerini ve devamlı soğutma sağlayacak olan cihazın montajı için sipariş verildiğini belirterek ilgili sorun ile alakalı olarak çalışmaların yürütüldüğünü aktardı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Yüksek ısıya bağlı elektrik kesintisi yaşayan trafoya soğutma ünitesi monte edildi

Ahmede Hane Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahında yer alan 00451 plaka numaralı elektrik dağıtım trafosunda sıcak hava nedeniyle sık sık yaşanan elektrik kesintisinin giderilmesi amacıyla siparişi verilen soğutucu fan DEDAŞ ekiplerince trafoya monte edildi.

DEDAŞ onarım ekiplerince yürütülen çalışma sonucu monte işlemi yapılan trafo soğutma ünitesi sayesinde sıcak havaya bağlı olarak oluşan aşırı ısı kaynaklı kesinti önlenmiş oldu.

Kurtalanlı esnafın günlerdir şikayet ettiği kesinti ile ilgili onarım sürecinin olabildiğince hızlı yapıldığını aktaran DEDAŞ onarım ekipleri söz konusu sorunun soğutma ünitesinin takılması ile birlikte çözüme kavuştuğunu ifade edip, yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili gazetemiz muhabirine tepkisini dile getirmesi üzerine DEDAŞ ekipleriyle yaptığımız görüşmelerde kesintisinin sıcak havaya bağlı olarak elektrik dağıtım trafosunda yaşanan aşırı ısınmadan kaynaklı yaşandığı aktarıldı.

Ahmede Hane Parkı, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı güzergahında yer alan ana dağıtım trafosunda aşırı ısınmaya bağlı olarak elektrik dağıtım sistemi devre dışı kalıyor.

DEDAŞ ekipleri trafonun soğutulması amacıyla çalışma yürüttüklerini ve devamlı soğutma sağlayacak olan cihazın montajı için sipariş verildiğini belirterek ilgili sorun ile alakalı olarak çalışmaların yürütüldüğünü aktardı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.