Siirt’te Okul Çevrelerinde Güvenlik Önlemleri Arttı!

Siirt 22.09.2024 - 13:42, Güncelleme: 22.09.2024 - 13:42 651 kez okundu.
 

Siirt’te Okul Çevrelerinde Güvenlik Önlemleri Arttı!

Siirt genelinde 16-20 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, okul ve yurt çevreleri ile servis araçları titizlikle incelendi. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak çalışmasıyla 3.200 kişi sorgulandı, 748 araç denetlendi.
Siirt Valiliği, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde çocukların ve gençlerin güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir denetim uygulaması gerçekleştirdi. 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Siirt genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmalarıyla gerçekleştirilen denetimlerde, okul çevreleri, yurtlar, iş yerleri, metruk binalar ve servis araçları titizlikle kontrol edildi. Uygulama kapsamında, 413 okul ve çevresi, 51 yurt, 59 iş yeri, 56 metruk bina ve 748 araç detaylı bir şekilde denetimden geçirildi. Aynı zamanda, 3 bin 200 şahıs güvenlik birimleri tarafından sorgulandı. Bu denetimlerde, çocukların güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla potansiyel riskler tespit edilip gerekli önlemler alındı. Siirt Valiliği, eğitim-öğretim yılı boyunca okul çevresi denetimlerinin aralıksız devam edeceğini belirterek, hem öğrencilerin hem de ailelerin güvenliği için çalışmaların her gün sürdürüleceğini vurguladı. (Haber Merkezi)
Siirt genelinde 16-20 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, okul ve yurt çevreleri ile servis araçları titizlikle incelendi. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın ortak çalışmasıyla 3.200 kişi sorgulandı, 748 araç denetlendi.

Siirt Valiliği, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde çocukların ve gençlerin güvenliğini artırmaya yönelik önemli bir denetim uygulaması gerçekleştirdi. 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında Siirt genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmalarıyla gerçekleştirilen denetimlerde, okul çevreleri, yurtlar, iş yerleri, metruk binalar ve servis araçları titizlikle kontrol edildi.

Uygulama kapsamında, 413 okul ve çevresi, 51 yurt, 59 iş yeri, 56 metruk bina ve 748 araç detaylı bir şekilde denetimden geçirildi. Aynı zamanda, 3 bin 200 şahıs güvenlik birimleri tarafından sorgulandı. Bu denetimlerde, çocukların güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla potansiyel riskler tespit edilip gerekli önlemler alındı.

Siirt Valiliği, eğitim-öğretim yılı boyunca okul çevresi denetimlerinin aralıksız devam edeceğini belirterek, hem öğrencilerin hem de ailelerin güvenliği için çalışmaların her gün sürdürüleceğini vurguladı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.