Kurtalan’da Aydınlatma Direklerine Zarar Verildi

Siirt 22.09.2024 - 18:11, Güncelleme: 22.09.2024 - 18:11 446 kez okundu.
 

Kurtalan’da Aydınlatma Direklerine Zarar Verildi

Kimliği belirsiz kişiler aydınlatma direğinin dış ünitesine zarar verdi
Kurtalan’da önemli cadde ve sokak yollarında yer alan aydınlatma direklerinin dış ünitelerine zarar verildi. Kurtalan’ın önemli cadde ve sokaklarında bulunan şehir içi aydınlatma direklerinin elektrik devrelerini koruyan dış üniteler art niyetli kişiler tarafından zarar gördü. Zarar gören şehir içi aydınlatma direği üniteleri nedeniyle direklere ait elektrik devreleri özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor. Kurtalanlı bazı vatandaşlar söz konusu elektrik direkleriyle ilgili yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini kaydedip yağışlı havalarda bu direklere ait elektrik devrelerinin tehlike oluştura bileceğine de değiniyor. Aydınlatma direklerine ait ve kimliği belirsiz kişilerce zarar gören dış üniteler şehirde kötü görüntü oluşmasında neden oluyor.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kimliği belirsiz kişiler aydınlatma direğinin dış ünitesine zarar verdi

Kurtalan’da önemli cadde ve sokak yollarında yer alan aydınlatma direklerinin dış ünitelerine zarar verildi.

Kurtalan’ın önemli cadde ve sokaklarında bulunan şehir içi aydınlatma direklerinin elektrik devrelerini koruyan dış üniteler art niyetli kişiler tarafından zarar gördü.

Zarar gören şehir içi aydınlatma direği üniteleri nedeniyle direklere ait elektrik devreleri özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturuyor.

Kurtalanlı bazı vatandaşlar söz konusu elektrik direkleriyle ilgili yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini kaydedip yağışlı havalarda bu direklere ait elektrik devrelerinin tehlike oluştura bileceğine de değiniyor.

Aydınlatma direklerine ait ve kimliği belirsiz kişilerce zarar gören dış üniteler şehirde kötü görüntü oluşmasında neden oluyor.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.