Kurtalan’da Çift Sürüm Buluşması

Siirt 27.07.2024 - 16:22, Güncelleme: 27.07.2024 - 16:22 9174+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Çift Sürüm Buluşması

Massey Ferguson Siirt Bayiliği Kurtalan’da Çift Sürüm Buluşması gerçekleştirildi
İndirimli ve kolay ödeme sunan avantajlara sahip kampanyalara dikkat çekmek isteyen Massey Ferguson Siirt Bayiliği tarafından Çift Sürüm Buluşması gerçekleştirildi. Massey Ferguson Siirt Bayiliği tarafından markaya ait traktör modellerinde yapılan fiyat ve ödeme kolaylığı kampanyalarına dikkat çekmek acı ile Kurtalan’a bağlı Konak Pınar Köyü mevkiinde Çift Sürüm Buluşması gerçekleştirildi. Massey Ferguson Siirt Bayiliği tarafından organize edilen Çift Sürüm Buluşması kapsamında birçok traktör sahibi çiftçi davete katılım göstererek tarlada traktörleriyle gövde gösterisi yaptı. Yapılan sürüm gösterisinde farklı marka ve modellerde traktörlerde yer aldı. Massey Ferguson Siirt Bayi işletmecileri Ferit Cansağ ve Necmettin Kubilay,  iki ay önce Kurtalan’da açmış oldukları Massey Ferguson Siirt Traktör Bayiliğinde toplam 30 adet çeşitli modellerde traktörün satışını gerçekleştirdiklerini söylerken bu sayının kısa sürede elde edilmesi noktasında son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Bayilik olarak, servis ve yedek parça alanında da müşterilerinin yanında olduklarını söyleyen Kubilay ve Cansağ, çeşitli modellerde 2 yıla kadar faizsiz bir şekilde traktör satış kampanyalarının olduğunu dile getirip bu kampanyadan bütün Kurtalanlı çiftçilerin yararlanmasını istediklerini aktardı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı Çift Sürüm Buluşmasına bazı çiftlerin yeni satın almış olduğu traktörlerini süsleyerek getirmesi dikkatlerden kaçmazken Kubilay ve Cansağ, organize ettikleri bu buluşmayla çiftçilerin büyük keyif aldığını aktararak özellikle müşterilerinin moral bulduğunu söyledi. Massey Ferguson Siirt Bayi işletmecileri Kubilay ve Cansağ organizasyona katılan çiftçilere teşekkür edip şu ifadeleri kaydetti. “Massey Ferguson Siirt Bayiliği olarak bölgemizin önemli tarımsal alanlarından olan Garzan Ovasında çiftçilik faaliyeti gerçekleştiren üreticilerimizin yanında olmak ve güçlerine güç katmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu gün Çift Sürüm Buluşmasında gördük ki çiftçimiz için ne yapsak yeridir. Bu Bu bağlamda Massey Ferguson markasının desteği ve imkanları ile Siirt Bayiliği olarak markamıza ait çeşitli model traktörlerimizde yüzde 0 faiz oranlarıyla 2 yıla kadar ödeme kolaylı sunuyoruz. Bu kampanyadan traktör ihtiyacı bulunan bu tün çiftçilerimizin yaralanması için çiftçilerimizi Kurtalan Çevre Yolu Sümer Mahallesi Yerleşkesinde bulunan bayiliğimize bekliyoruz. Organizasyonda emeği geçen bayilik markamız Massey Ferguson başta olmak üzere bütün Kurtalanlı çiftlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.” (Abdulaziz ÖZCAN)
Massey Ferguson Siirt Bayiliği Kurtalan’da Çift Sürüm Buluşması gerçekleştirildi

İndirimli ve kolay ödeme sunan avantajlara sahip kampanyalara dikkat çekmek isteyen Massey Ferguson Siirt Bayiliği tarafından Çift Sürüm Buluşması gerçekleştirildi.

Massey Ferguson Siirt Bayiliği tarafından markaya ait traktör modellerinde yapılan fiyat ve ödeme kolaylığı kampanyalarına dikkat çekmek acı ile Kurtalan’a bağlı Konak Pınar Köyü mevkiinde Çift Sürüm Buluşması gerçekleştirildi.

Massey Ferguson Siirt Bayiliği tarafından organize edilen Çift Sürüm Buluşması kapsamında birçok traktör sahibi çiftçi davete katılım göstererek tarlada traktörleriyle gövde gösterisi yaptı.

Yapılan sürüm gösterisinde farklı marka ve modellerde traktörlerde yer aldı.

Massey Ferguson Siirt Bayi işletmecileri Ferit Cansağ ve Necmettin Kubilay,  iki ay önce Kurtalan’da açmış oldukları Massey Ferguson Siirt Traktör Bayiliğinde toplam 30 adet çeşitli modellerde traktörün satışını gerçekleştirdiklerini söylerken bu sayının kısa sürede elde edilmesi noktasında son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

Bayilik olarak, servis ve yedek parça alanında da müşterilerinin yanında olduklarını söyleyen Kubilay ve Cansağ, çeşitli modellerde 2 yıla kadar faizsiz bir şekilde traktör satış kampanyalarının olduğunu dile getirip bu kampanyadan bütün Kurtalanlı çiftçilerin yararlanmasını istediklerini aktardı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı Çift Sürüm Buluşmasına bazı çiftlerin yeni satın almış olduğu traktörlerini süsleyerek getirmesi dikkatlerden kaçmazken Kubilay ve Cansağ, organize ettikleri bu buluşmayla çiftçilerin büyük keyif aldığını aktararak özellikle müşterilerinin moral bulduğunu söyledi.

Massey Ferguson Siirt Bayi işletmecileri Kubilay ve Cansağ organizasyona katılan çiftçilere teşekkür edip şu ifadeleri kaydetti.

“Massey Ferguson Siirt Bayiliği olarak bölgemizin önemli tarımsal alanlarından olan Garzan Ovasında çiftçilik faaliyeti gerçekleştiren üreticilerimizin yanında olmak ve güçlerine güç katmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu gün Çift Sürüm Buluşmasında gördük ki çiftçimiz için ne yapsak yeridir. Bu

Bu bağlamda Massey Ferguson markasının desteği ve imkanları ile Siirt Bayiliği olarak markamıza ait çeşitli model traktörlerimizde yüzde 0 faiz oranlarıyla 2 yıla kadar ödeme kolaylı sunuyoruz. Bu kampanyadan traktör ihtiyacı bulunan bu tün çiftçilerimizin yaralanması için çiftçilerimizi Kurtalan Çevre Yolu Sümer Mahallesi Yerleşkesinde bulunan bayiliğimize bekliyoruz. Organizasyonda emeği geçen bayilik markamız Massey Ferguson başta olmak üzere bütün Kurtalanlı çiftlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Habip kaylı
(01.08.2024 18:33 - #679)
Kalitenin adresi hayırlı satışlar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)