Kayabağlar-Kurtalan servis hattında düzenleme yapıldı

Siirt 22.08.2024 - 19:08, Güncelleme: 22.08.2024 - 19:08 4374+ kez okundu.
 

Kayabağlar-Kurtalan servis hattında düzenleme yapıldı

Kayabağlarlı vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda Kayabağlar-Kurtalan servis hattında düzenleme yapıldı.
Kayabağlar-Kurtalan servis saatleri sorunuyla ilgili vatandaştan gelen yoğun talepler doğrultusunda düzenleme yapıldığı bilgisini gazetemiz Muhabiri Abdulaziz Özcan’a veren Kabağlar Servis Kooperatifi Başkanı Abdullah Petek “Belde yolcularımızın taleplerini duyduk ve gerekli adımları attık.” dedi. Kooperatif Başkanı Petek, yaz tatili süreci nedeniyle yaklaşık 3 aylık bir süreç boyunca sabah 07.30 servisin çok az sayıda yolcu olduğu için kaldıramadıklarını söyleyip “Gerek gazetelerde gerekse de sosyal medyada belde yolcularımızın yoğun talebi üzerine düzenlemeye gidip sabah saat 07.30 arabasını 3 ay süren yaz tatilinde de kaldırma kararı aldık.” dedi. Sabah 08.00’de hareket eden Kayabağlar-Siirt servisi içinde en az 8 yolcu şartı ile servis kaldırılacağını belirten Petek, “Bu konuda da bazı vatandaşların mağduriyeti söz konusuydu. Dolmuş sahibi kooperatif üyelerimizle konuştuk, ellerini taşın altına koyacaklarını söyleyip maliyetine bile olsa minimum 8 yolcu olmak üzere Siirt’e servis kaldırma kararı aldık. Burada dikkat edilmesi gereken husus 8 yolcunun altında yolcu sayısı olmamalı çünkü servisçilerimiz gerçekten zarara uğruyor bu hizmetin devamı için en az 8 yolcu şartı koyduk.” sözlerini kullandı. Kayabağlarlı yolculardan talepte de bulunan Kooperatif Başkanı Petek şu sözleri kullandı. “Belde halkı olarak doğrudan veya dolaylı olarak hepimiz birbirimizin akrabasıyız. Hiçbirimiz için ayrım gayrım yok herkes burada kardeş inanınki Servis Kooperatifi Başkanı olarak Kayabağlar halkından şu talepte bulunuyorum. Kayabağlar’da gerek Siirt gerekse de Kurtalan’a giden servis hizmetinin bulunması son derece önemli. Diğer bir önemli konu ise bu hizmetin sağlanmasındaki devamlılıktır. Bazı yolcularımız bizimle gelmek yerine başka alternatif yollara yöneliyor. Bu son derece yanlış, arabalarımızın dolu olması hem servis hizmetinin devamlılığında hem de yolcularımızın mağduriyet yaşamamaları açısından çok büyük bir değere sahip. Değerli ve kıymetli Kayabağlarlı kardeşlerim lütfen Kurtalan veya Siirt’e gideceksenizbizimle gitmeyi tercih edin. Başka alternatif yollara yönelmeyin, hep beraber bu hizmeti ayakta tutalım ve kaliteli bir hale getirelim. Bu sorumluluk bütün Kayabağlarlı yolcularımızın ve servis hattı üyelerinin sorumluluğunda. Sizden rica ediyorum başka alternatiflere yönelmeyin servislerimiz her zaman sizin hizmetinizde.”  (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kayabağlarlı vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda Kayabağlar-Kurtalan servis hattında düzenleme yapıldı.

Kayabağlar-Kurtalan servis saatleri sorunuyla ilgili vatandaştan gelen yoğun talepler doğrultusunda düzenleme yapıldığı bilgisini gazetemiz Muhabiri Abdulaziz Özcan’a veren Kabağlar Servis Kooperatifi Başkanı Abdullah Petek “Belde yolcularımızın taleplerini duyduk ve gerekli adımları attık.” dedi.

Kooperatif Başkanı Petek, yaz tatili süreci nedeniyle yaklaşık 3 aylık bir süreç boyunca sabah 07.30 servisin çok az sayıda yolcu olduğu için kaldıramadıklarını söyleyip “Gerek gazetelerde gerekse de sosyal medyada belde yolcularımızın yoğun talebi üzerine düzenlemeye gidip sabah saat 07.30 arabasını 3 ay süren yaz tatilinde de kaldırma kararı aldık.” dedi.

Sabah 08.00’de hareket eden Kayabağlar-Siirt servisi içinde en az 8 yolcu şartı ile servis kaldırılacağını belirten Petek, “Bu konuda da bazı vatandaşların mağduriyeti söz konusuydu. Dolmuş sahibi kooperatif üyelerimizle konuştuk, ellerini taşın altına koyacaklarını söyleyip maliyetine bile olsa minimum 8 yolcu olmak üzere Siirt’e servis kaldırma kararı aldık. Burada dikkat edilmesi gereken husus 8 yolcunun altında yolcu sayısı olmamalı çünkü servisçilerimiz gerçekten zarara uğruyor bu hizmetin devamı için en az 8 yolcu şartı koyduk.” sözlerini kullandı.

Kayabağlarlı yolculardan talepte de bulunan Kooperatif Başkanı Petek şu sözleri kullandı.

“Belde halkı olarak doğrudan veya dolaylı olarak hepimiz birbirimizin akrabasıyız. Hiçbirimiz için ayrım gayrım yok herkes burada kardeş inanınki Servis Kooperatifi Başkanı olarak Kayabağlar halkından şu talepte bulunuyorum. Kayabağlar’da gerek Siirt gerekse de Kurtalan’a giden servis hizmetinin bulunması son derece önemli. Diğer bir önemli konu ise bu hizmetin sağlanmasındaki devamlılıktır. Bazı yolcularımız bizimle gelmek yerine başka alternatif yollara yöneliyor. Bu son derece yanlış, arabalarımızın dolu olması hem servis hizmetinin devamlılığında hem de yolcularımızın mağduriyet yaşamamaları açısından çok büyük bir değere sahip. Değerli ve kıymetli Kayabağlarlı kardeşlerim lütfen Kurtalan veya Siirt’e gideceksenizbizimle gitmeyi tercih edin. Başka alternatif yollara yönelmeyin, hep beraber bu hizmeti ayakta tutalım ve kaliteli bir hale getirelim. Bu sorumluluk bütün Kayabağlarlı yolcularımızın ve servis hattı üyelerinin sorumluluğunda. Sizden rica ediyorum başka alternatiflere yönelmeyin servislerimiz her zaman sizin hizmetinizde.” 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.