Kurtalan’ın işlek caddelerine yeni çalışma

Siirt 23.08.2024 - 14:40, Güncelleme: 23.08.2024 - 14:40 2936+ kez okundu.
 

Kurtalan’ın işlek caddelerine yeni çalışma

Kurtalan Belediyesi vatandaş ve esnafın talebi doğrultusunda önemli cadde güzergahlarına yeni aydınlatma çalışması yürüttü.
Kötü görüntü ve israfa neden olduğu gerekçesiyle sökülen süs ışıklarının bağlı olduğu platformlara Kurtalan Belediyesi tarafından ilçeyi temsil eden ışıklı panolar ve aydınlatma projektörleri monte edildi. Monte işlem yapılan yeni ışıklandırma sistemleriyle Kurtalan’ın işlek caddelerinde yeterli ölçüde aydınlatma yapılırken özellikle esnaflar yapılan ışıklandırma çalışmasından ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. Işıklandırma konusunda belediye yetkilileriyle yaptığımız görüşmede ise son derece sade ve israfa neden olmayacak düzeyde aydınlatma projesinin uygulandığını yapılan çalışmanın ise esnaf ve vatandaşların talebi doğrultusunda hayata geçirildiği aktarıldı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Belediyesi vatandaş ve esnafın talebi doğrultusunda önemli cadde güzergahlarına yeni aydınlatma çalışması yürüttü.

Kötü görüntü ve israfa neden olduğu gerekçesiyle sökülen süs ışıklarının bağlı olduğu platformlara Kurtalan Belediyesi tarafından ilçeyi temsil eden ışıklı panolar ve aydınlatma projektörleri monte edildi.

Monte işlem yapılan yeni ışıklandırma sistemleriyle Kurtalan’ın işlek caddelerinde yeterli ölçüde aydınlatma yapılırken özellikle esnaflar yapılan ışıklandırma çalışmasından ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.

Işıklandırma konusunda belediye yetkilileriyle yaptığımız görüşmede ise son derece sade ve israfa neden olmayacak düzeyde aydınlatma projesinin uygulandığını yapılan çalışmanın ise esnaf ve vatandaşların talebi doğrultusunda hayata geçirildiği aktarıldı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.