KAYIP NARİN BULUNDU MU? Narin nerede, en son nerede görüldü? Kayıp Narin Güran'dan 18 gündür haber yok

Güncel 07.09.2024 - 18:59, Güncelleme: 07.09.2024 - 18:59 2526 kez okundu.
 

KAYIP NARİN BULUNDU MU? Narin nerede, en son nerede görüldü? Kayıp Narin Güran'dan 18 gündür haber yok

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları 18. gününe girerken, gelişmeler yakından takip ediliyor. 21 Ağustos 2024 tarihinde Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin, Kur'an kursundan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi tarafından aranmaya başlandı. Aile kendi imkanlarıyla sonuç alamayınca, babası Arif Güran jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. O günden bu yana geniş çaplı bir arama çalışması yürütülüyor.
17 Gündür Kayıp: Narin Güran Nerede? Narin Güran, 21 Ağustos'ta Kur'an kursu çıkışında evine dönmek üzere yola çıkmış, ancak kaybolmuştu. Olay günü, ailesi ve köylüler tarafından yapılan ilk aramalar sonuçsuz kalınca jandarmaya haber verildi. Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri devreye girdi. Su altı arama ekipleri ve iz takip köpekleri de bölgedeki arama çalışmalarına katıldı. Arama çalışmalarında bugüne kadar 150 araç sorgulandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi. Ayrıca, 11 bin dönümlük bir alanda iz takip köpekleri ile arama yapıldı. Narin’in Kaybolduğu Bölgedeki Son Gelişmeler Narin Güran’ın kaybolmadan önceki son görüntüleri 21 Ağustos saat 15.15’te güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Narin’in dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü, daha sonra ayrılarak evine doğru giden tepe yolunu kullandığı görüldü. Arama ekipleri, Narin’in kaybolduğu alanın yakınlarında iki farklı çocuk terliği buldu, ancak bunların Narin’e ait olmadığı tespit edildi. Arama Çalışmaları Mezar ve Dere Kenarına Odaklandı Aramaların 15. gününde mahalle mezarlığında, özellikle yakın tarihte defnedilen mezarlar jandarma tarafından yer altı görüntüleme cihazları ile tarandı. 17. günde ise Eğertutmaz Deresi’ne yoğunlaşıldı. İz takip köpekleri dere kenarında iz sürerken, dalgıçlar suyun içinde arama yaptı. Ancak şu ana kadar Narin’e ait herhangi bir iz bulunamadı. Amca Salim Güran’ın İfadesi Ortaya Çıktı Narin’in amcası Salim Güran, gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadede, olay akşamı Narin’in kaybolduğunu duyunca hemen aramalara katıldığını, ancak Narin’in kendi aracına binmediğini belirtti. Aile içinde herhangi bir husumetin olmadığını da ekledi. Ayrıca, arama kayıtlarını sildiği yönündeki iddiaları doğruladı, ancak bu işlemi neden yaptığına dair net bir açıklama yapmadı. Arama çalışmaları devam ederken, Narin Güran’ın akıbeti hâlâ belirsizliğini koruyor. Yetkililer ve gönüllüler aramaları yoğun şekilde sürdürüyor. (Haber Merkezi)  
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları 18. gününe girerken, gelişmeler yakından takip ediliyor. 21 Ağustos 2024 tarihinde Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin, Kur'an kursundan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi tarafından aranmaya başlandı. Aile kendi imkanlarıyla sonuç alamayınca, babası Arif Güran jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. O günden bu yana geniş çaplı bir arama çalışması yürütülüyor.

17 Gündür Kayıp: Narin Güran Nerede?

Narin Güran, 21 Ağustos'ta Kur'an kursu çıkışında evine dönmek üzere yola çıkmış, ancak kaybolmuştu. Olay günü, ailesi ve köylüler tarafından yapılan ilk aramalar sonuçsuz kalınca jandarmaya haber verildi.

Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri devreye girdi. Su altı arama ekipleri ve iz takip köpekleri de bölgedeki arama çalışmalarına katıldı.

Arama çalışmalarında bugüne kadar 150 araç sorgulandı, 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 32 bin 952 kişi kontrol edildi. Ayrıca, 11 bin dönümlük bir alanda iz takip köpekleri ile arama yapıldı.

Narin’in Kaybolduğu Bölgedeki Son Gelişmeler

Narin Güran’ın kaybolmadan önceki son görüntüleri 21 Ağustos saat 15.15’te güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Narin’in dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü, daha sonra ayrılarak evine doğru giden tepe yolunu kullandığı görüldü. Arama ekipleri, Narin’in kaybolduğu alanın yakınlarında iki farklı çocuk terliği buldu, ancak bunların Narin’e ait olmadığı tespit edildi.

Arama Çalışmaları Mezar ve Dere Kenarına Odaklandı

Aramaların 15. gününde mahalle mezarlığında, özellikle yakın tarihte defnedilen mezarlar jandarma tarafından yer altı görüntüleme cihazları ile tarandı. 17. günde ise Eğertutmaz Deresi’ne yoğunlaşıldı. İz takip köpekleri dere kenarında iz sürerken, dalgıçlar suyun içinde arama yaptı. Ancak şu ana kadar Narin’e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Amca Salim Güran’ın İfadesi Ortaya Çıktı

Narin’in amcası Salim Güran, gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadede, olay akşamı Narin’in kaybolduğunu duyunca hemen aramalara katıldığını, ancak Narin’in kendi aracına binmediğini belirtti. Aile içinde herhangi bir husumetin olmadığını da ekledi. Ayrıca, arama kayıtlarını sildiği yönündeki iddiaları doğruladı, ancak bu işlemi neden yaptığına dair net bir açıklama yapmadı.

Arama çalışmaları devam ederken, Narin Güran’ın akıbeti hâlâ belirsizliğini koruyor. Yetkililer ve gönüllüler aramaları yoğun şekilde sürdürüyor.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.