Kurtalan Tren Garı Dükkanları İhaleyle Kiraya Verilecek

Siirt 17.09.2024 - 14:18, Güncelleme: 17.09.2024 - 14:18 2690 kez okundu.
 

Kurtalan Tren Garı Dükkanları İhaleyle Kiraya Verilecek

Kurtalan Tren Garı Çarşı dükkanları açık ihale yöntemiyle 2 yıllığına kiraya veriliyor
25 yıl önce Yap İşlet Devret modeliyle inşa edilen Kurtalan Tren Garı Çarşı dükkanlarının sözleşme sürelerinin tamamlanmasıyla birlikte tekrar ihale yoluyla kiraya verilecek. Kurtalan İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tasarrufunda olan Kurtalan Tren Garı Çarşı dükkanlarının 25 yıllık sözleşmelerinin bitmesi üzerine, TCDD ile yapılan yeni protokol doğrultusunda 2 yıl süreyle kiraya verilecek. Açık İhale Usulüyle kiraya verilecek olan Tren Garı Çarşı dükkanları A-Blok, B-Blok ve C-Blok olarak ayrılmış olup toplamda 61 dükkandan oluşuyor. Üç ayrı gruba bölünmüş olan blokların ihale tarihleri ise şu şekilde olacak: A-Blok dükkan ve çay bahçeleri için açık ihale 23 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 14.50’de tamamlanacak. B-Blok dükkan ve çay bahçeleri için açık ihale 24 Eylül Salı günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 15.20’de tamamlanacak. C-Blok dükkan ve çay bahçeleri için açık ihale 25 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 16.40’ta tamamlanacak. Dış kapı numaraları 45, 45/1, 45/2 ve 47 olan A-Blok'ta bulunan çay bahçesi ve dükkanlar ise 26 Eylül Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak olan açık ihale ile kiraya verilecek. Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği'nin 18. Maddesi gereğince, Açık İhale Usulü ile belirtilen tarih ve saatlerde Kurtalan Kaymakamlığı toplantı salonunda Komisyon huzurunda kiralama işlemleri tamamlanacak.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)  
Kurtalan Tren Garı Çarşı dükkanları açık ihale yöntemiyle 2 yıllığına kiraya veriliyor

25 yıl önce Yap İşlet Devret modeliyle inşa edilen Kurtalan Tren Garı Çarşı dükkanlarının sözleşme sürelerinin tamamlanmasıyla birlikte tekrar ihale yoluyla kiraya verilecek.

Kurtalan İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tasarrufunda olan Kurtalan Tren Garı Çarşı dükkanlarının 25 yıllık sözleşmelerinin bitmesi üzerine, TCDD ile yapılan yeni protokol doğrultusunda 2 yıl süreyle kiraya verilecek.

Açık İhale Usulüyle kiraya verilecek olan Tren Garı Çarşı dükkanları A-Blok, B-Blok ve C-Blok olarak ayrılmış olup toplamda 61 dükkandan oluşuyor.

Üç ayrı gruba bölünmüş olan blokların ihale tarihleri ise şu şekilde olacak:

A-Blok dükkan ve çay bahçeleri için açık ihale 23 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 14.50’de tamamlanacak.

B-Blok dükkan ve çay bahçeleri için açık ihale 24 Eylül Salı günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 15.20’de tamamlanacak.

C-Blok dükkan ve çay bahçeleri için açık ihale 25 Eylül Çarşamba günü saat 10.00’da başlayacak ve saat 16.40’ta tamamlanacak.

Dış kapı numaraları 45, 45/1, 45/2 ve 47 olan A-Blok'ta bulunan çay bahçesi ve dükkanlar ise 26 Eylül Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak olan açık ihale ile kiraya verilecek.

Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliği'nin 18. Maddesi gereğince, Açık İhale Usulü ile belirtilen tarih ve saatlerde Kurtalan Kaymakamlığı toplantı salonunda Komisyon huzurunda kiralama işlemleri tamamlanacak.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.