Küçükbaş hayvan yetiştiricilerin dikkatine! Başvurular başladı

Siirt 09.09.2024 - 16:46, Güncelleme: 09.09.2024 - 16:46 2242 kez okundu.
 

Küçükbaş hayvan yetiştiricilerin dikkatine! Başvurular başladı

Kuzu, oğlak ve sürü yöneticisi istihdamı destek başvuruları başladı.
Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB)’ten yapılan açıklamaya göre, 1’inci dönem kuzu oğlak ve sürü yöneticisi istihdamı destek başvuruları 2 Eylül'de başladı. 2 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan Kuzu oğlak ve sürü yöneticisi istihdamı destek başvuruları 2 Pazartesi gününe kadar Aralık'a kadar sürecek. Sürü yöneticisi istihdamı desteğinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler işletmesinde en az 100 baş anaç koyun veya keçi varlığına sahip olmak zorunda. Söz konusu destelerden faydalanmak isteyen Kurtalanlı küçükbaş hayvan yetiştiricileri Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunarak gerekli şartları taşımak suretiyle sağlanan destekten faydalanacak. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kuzu, oğlak ve sürü yöneticisi istihdamı destek başvuruları başladı.

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB)’ten yapılan açıklamaya göre, 1’inci dönem kuzu oğlak ve sürü yöneticisi istihdamı destek başvuruları 2 Eylül'de başladı.

2 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan Kuzu oğlak ve sürü yöneticisi istihdamı destek başvuruları 2 Pazartesi gününe kadar Aralık'a kadar sürecek.

Sürü yöneticisi istihdamı desteğinden yararlanmak isteyen yetiştiriciler işletmesinde en az 100 baş anaç koyun veya keçi varlığına sahip olmak zorunda.

Söz konusu destelerden faydalanmak isteyen Kurtalanlı küçükbaş hayvan yetiştiricileri Kurtalan Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvuruda bulunarak gerekli şartları taşımak suretiyle sağlanan destekten faydalanacak.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.