Şırnak'ta yaralı halde bulunan 2 kuş tedavi altına alındı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 10.09.2024 - 12:30, Güncelleme: 10.09.2024 - 12:22 683 kez okundu.
 

Şırnak'ta yaralı halde bulunan 2 kuş tedavi altına alındı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak merkez ve Cizre ilçesinde, vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kumru ve güvercin tedavi altına alındı.Merkezde yaralı bir güvercin ilçede ise bitkin halde kumru bulan 2 kişi, durumu belediye ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğüne bildirdi.Bölgeye gelen ekiplerce teslim alınan kuşlar, Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Acil Müdahale Biriminde tedavi altına alındı.Kuşlar, tedavilerinin tamamlanmasının ardından doğaya salınacak.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak merkez ve Cizre ilçesinde, vatandaşlar tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kumru ve güvercin tedavi altına alındı.

Merkezde yaralı bir güvercin ilçede ise bitkin halde kumru bulan 2 kişi, durumu belediye ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğüne bildirdi.

Bölgeye gelen ekiplerce teslim alınan kuşlar, Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Acil Müdahale Biriminde tedavi altına alındı.

Kuşlar, tedavilerinin tamamlanmasının ardından doğaya salınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.