Siirt Belediyesi’nden Su Baskınlarına Karşı Önlem

Siirt 23.09.2024 - 17:17, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:17 702 kez okundu.
 

Siirt Belediyesi’nden Su Baskınlarına Karşı Önlem

Siirt Belediyesi, kış mevsimi öncesinde olası su baskınlarına ve tıkanıklıklara karşı önlem almaya yönelik çalışmalarını hızlandırdı.
Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde mazgal ve kanalizasyon temizliği çalışmalarına başladı. Açıklamada, “Siirt Belediyesi olarak kış hazırlıklarımız başladı. Su baskınları ve tıkanıklıkların önüne geçmek amacıyla tüm şehrin altyapısında temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz” ifadelerine yer verildi. Belediye, olumsuz hava koşulları karşısında vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmaların devam edeceğini belirtti. (Haber Merkezi)
Siirt Belediyesi, kış mevsimi öncesinde olası su baskınlarına ve tıkanıklıklara karşı önlem almaya yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde mazgal ve kanalizasyon temizliği çalışmalarına başladı.

Açıklamada, “Siirt Belediyesi olarak kış hazırlıklarımız başladı. Su baskınları ve tıkanıklıkların önüne geçmek amacıyla tüm şehrin altyapısında temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz” ifadelerine yer verildi.

Belediye, olumsuz hava koşulları karşısında vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına çalışmaların devam edeceğini belirtti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.