Nurdağı Devlet Hastanesinde geçen ay 16 bin 100 hastaya hizmet verildi

Güncel 23.09.2024 - 17:00, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:19 301 kez okundu.
 

Nurdağı Devlet Hastanesinde geçen ay 16 bin 100 hastaya hizmet verildi

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hizmete giren devlet hastanesinde geçen ay 16 bin 100 hasta faydalandı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen Nurdağı ilçesinde çelik konstrüksiyondan yapılan devlet hastanesi Ağustos ayında hizmete girerek hasta kabulüne başladı. Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, gazetecilere, depremden en çok etkilenen ilçelerinde yeni yapılan 75 yataklı devlet hastanesinin geçen ay hizmete girdiğini söyledi. Hastanenin 16 yoğun bakım yatağı, 5 diyaliz ünitesi, 4 ameliyathanesi ve günlük 800 hasta muayene kapasitesiyle ilçeye hizmet verdiğini anlatan Yıldırır, ağustos ayında Nurdağı Devlet Hastanesi Acil ve Poliklinik hizmetlerinden 16 bin 100 hastanın faydalandığını söyledi. Hastaneye muayene için gelen Hatice Uncu ise hastaneden aldıkları hizmetin kaliteli olduğunu belirterek, "Allah devletimize zeval vermesin. Çok memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi. (AA)
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde hizmete giren devlet hastanesinde geçen ay 16 bin 100 hasta faydalandı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen Nurdağı ilçesinde çelik konstrüksiyondan yapılan devlet hastanesi Ağustos ayında hizmete girerek hasta kabulüne başladı.

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, gazetecilere, depremden en çok etkilenen ilçelerinde yeni yapılan 75 yataklı devlet hastanesinin geçen ay hizmete girdiğini söyledi.

Hastanenin 16 yoğun bakım yatağı, 5 diyaliz ünitesi, 4 ameliyathanesi ve günlük 800 hasta muayene kapasitesiyle ilçeye hizmet verdiğini anlatan Yıldırır, ağustos ayında Nurdağı Devlet Hastanesi Acil ve Poliklinik hizmetlerinden 16 bin 100 hastanın faydalandığını söyledi.

Hastaneye muayene için gelen Hatice Uncu ise hastaneden aldıkları hizmetin kaliteli olduğunu belirterek, "Allah devletimize zeval vermesin. Çok memnunuz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.