Açık Kalan Kontrol Panoları Binalarda Tehlike Oluşturuyor

Siirt 23.09.2024 - 17:52, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:52 693 kez okundu.
 

Açık Kalan Kontrol Panoları Binalarda Tehlike Oluşturuyor

Kurtalan’da bazı binalarda açık bırakılan elektrik kontrol panoları, çocuklar için büyük tehlike arz ediyor.
Kurtalan’da onlarca büyük bina bulunurken, bu binalara ait elektrik, internet, telefon ve benzeri hizmetlerin sağlanmasını mümkün kılan donanımların kontrolünü sağlayan panoların açık kalan kapakları, binalarda yaşayan ebeveynleri endişelendiriyor. Bu kapakları sürekli kapattıkları halde, kimler tarafından tekrar açıldığını bilmediklerini söyleyen bina sakinleri, kapıcılara bu konuda sürekli uyarıda bulunduklarını ancak kapıcıların bazen açık kalan bu pano kapaklarını fark edemediğini belirtiyor. Çocukları için tedirgin olan bina sakinleri, bu panolarla ilgili yetkililerin mutlaka önlem alması gerektiğini söyleyip, kilit sistemlerinin daha sağlam hale getirilmesini isterken, yetkili kişiler dışında hiç kimsenin açamayacağı şekilde kilitlenmesi gerektiğini vurguluyor. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da bazı binalarda açık bırakılan elektrik kontrol panoları, çocuklar için büyük tehlike arz ediyor.

Kurtalan’da onlarca büyük bina bulunurken, bu binalara ait elektrik, internet, telefon ve benzeri hizmetlerin sağlanmasını mümkün kılan donanımların kontrolünü sağlayan panoların açık kalan kapakları, binalarda yaşayan ebeveynleri endişelendiriyor.

Bu kapakları sürekli kapattıkları halde, kimler tarafından tekrar açıldığını bilmediklerini söyleyen bina sakinleri, kapıcılara bu konuda sürekli uyarıda bulunduklarını ancak kapıcıların bazen açık kalan bu pano kapaklarını fark edemediğini belirtiyor.

Çocukları için tedirgin olan bina sakinleri, bu panolarla ilgili yetkililerin mutlaka önlem alması gerektiğini söyleyip, kilit sistemlerinin daha sağlam hale getirilmesini isterken, yetkili kişiler dışında hiç kimsenin açamayacağı şekilde kilitlenmesi gerektiğini vurguluyor.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.