Siirt Belediyesi İşçilerinden Eşbaşkanlara Teşekkür Ziyareti

Siirt 24.09.2024 - 16:10, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:10 651 kez okundu.
 

Siirt Belediyesi İşçilerinden Eşbaşkanlara Teşekkür Ziyareti

Siirt Belediyesi, daimi işçilerinin yevmiye iyileştirmeleri sonrası Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'ye teşekkür ziyaretinde bulunuldu.
Siirt Belediyesi'nde görev yapan daimi işçiler, yapılan yevmiye iyileştirmeleri sonrasında Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'ye teşekkür ziyaretinde bulundular. İşçiler, ekonomik koşullarını iyileştiren bu adım için memnuniyetlerini dile getirdiler. Siirt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz daimi işçi kadrosunda görev yapan değerli personelimiz, ekonomik şartlarını iyileştirmek amacıyla yapılan yevmiye iyileştirme zammı için Eşbaşkanlarımız Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'ye teşekkür ziyaretinde bulundular. Bu adımın, çalışanlarımızın yaşam standartlarını artıracağına inanıyoruz. Birlikte daha güzel bir Siirt için çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)
Siirt Belediyesi, daimi işçilerinin yevmiye iyileştirmeleri sonrası Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'ye teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Siirt Belediyesi'nde görev yapan daimi işçiler, yapılan yevmiye iyileştirmeleri sonrasında Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'ye teşekkür ziyaretinde bulundular. İşçiler, ekonomik koşullarını iyileştiren bu adım için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Siirt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz daimi işçi kadrosunda görev yapan değerli personelimiz, ekonomik şartlarını iyileştirmek amacıyla yapılan yevmiye iyileştirme zammı için Eşbaşkanlarımız Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi'ye teşekkür ziyaretinde bulundular. Bu adımın, çalışanlarımızın yaşam standartlarını artıracağına inanıyoruz. Birlikte daha güzel bir Siirt için çalışmaya devam edeceğiz," ifadelerine yer verildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.