İsrail Kabinesinden 'İran' kararı

Güncel 02.10.2024 - 23:13, Güncelleme: 02.10.2024 - 23:13 1510 kez okundu.
 

İsrail Kabinesinden 'İran' kararı

İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısının ardından, İsrail Savaş Kabinesi, İran'a sert bir karşılık verme kararı aldı.
İsrail Devlet Televizyonu Kan'ın bildirdiğine göre, İran, Demir Kubbe'yi aşarak, önemli şehirleri hipersonik füzelerle hedef aldı. İsrail'in Hizbullah ve Hamas liderlerine yönelik suikastlarına bir yanıt olarak değerlendiriliyor. İran'da saldırı sonrası kutlamalar yapılırken, ABD ve İsrail ortak bir yanıt verme kararı aldı. İsrailli yetkililer, nükleer tesislerin hedef alınacağını belirtse de, ABD Başkanı Joe Biden, nükleer tesislerin saldırı hedefi olmasına karşı çıktı. Şimdi, ABD ve İsrail'in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. (Haber Merkezi)
İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısının ardından, İsrail Savaş Kabinesi, İran'a sert bir karşılık verme kararı aldı.

İsrail Devlet Televizyonu Kan'ın bildirdiğine göre, İran, Demir Kubbe'yi aşarak, önemli şehirleri hipersonik füzelerle hedef aldı.

İsrail'in Hizbullah ve Hamas liderlerine yönelik suikastlarına bir yanıt olarak değerlendiriliyor. İran'da saldırı sonrası kutlamalar yapılırken, ABD ve İsrail ortak bir yanıt verme kararı aldı.

İsrailli yetkililer, nükleer tesislerin hedef alınacağını belirtse de, ABD Başkanı Joe Biden, nükleer tesislerin saldırı hedefi olmasına karşı çıktı. Şimdi, ABD ve İsrail'in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.