MasterChef Türkiye'de Eleme Gecesinde Yarışmacılara 5 dakika ceza! Ayşe Yarışmaya Veda Etti!

Güncel 07.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 07.10.2024 - 15:00 1007 kez okundu.
 

MasterChef Türkiye'de Eleme Gecesinde Yarışmacılara 5 dakika ceza! Ayşe Yarışmaya Veda Etti!

MasterChef Türkiye'de 6 Ekim Pazar gecesi heyecan doruktaydı. Eleme potasına kalan yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.
Şirin, Eda, Muratcan, Nevzat, Semih, Alper ve Ayşe’nin yer aldığı eleme oyununda, şeflerin belirlediği menüyü en iyi şekilde hazırlamaya çalışan yarışmacılar büyük bir performans sergiledi. Ancak oyunun başında Şirin ve Eda, balkonda bulunan Ezgi ve Nigar'a malzeme listesi vermeleri nedeniyle şeflerden tepki aldı. Bu olayın ardından Şirin ve Eda’ya 5 dakika geç başlama cezası verildi. İlk etapta Semih, Muratcan ve Nevzat başarılı olurken, ikinci etapta Şirin, Alper, Ayşe ve Eda yeniden yarıştı. Danilo Şef’in özel tabağı Riso Al Salto’yu yapmaları istenen yarışmacılardan Alper ve Eda'nın tabakları beğenildi. Finalde Ayşe ve Şirin arasında yapılan değerlendirme sonucunda, MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Ayşe oldu. (Haber Merkezi)
MasterChef Türkiye'de 6 Ekim Pazar gecesi heyecan doruktaydı. Eleme potasına kalan yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Şirin, Eda, Muratcan, Nevzat, Semih, Alper ve Ayşe’nin yer aldığı eleme oyununda, şeflerin belirlediği menüyü en iyi şekilde hazırlamaya çalışan yarışmacılar büyük bir performans sergiledi.

Ancak oyunun başında Şirin ve Eda, balkonda bulunan Ezgi ve Nigar'a malzeme listesi vermeleri nedeniyle şeflerden tepki aldı.

Bu olayın ardından Şirin ve Eda’ya 5 dakika geç başlama cezası verildi. İlk etapta Semih, Muratcan ve Nevzat başarılı olurken, ikinci etapta Şirin, Alper, Ayşe ve Eda yeniden yarıştı. Danilo Şef’in özel tabağı Riso Al Salto’yu yapmaları istenen yarışmacılardan Alper ve Eda'nın tabakları beğenildi.

Finalde Ayşe ve Şirin arasında yapılan değerlendirme sonucunda, MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Ayşe oldu.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.