Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Yeşilli ilçesini ziyaret etti

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2024 - 12:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 11:51 332 kez okundu.
 

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Yeşilli ilçesini ziyaret etti

MARDİN (AA) - Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Yeşilli ilçesine ziyarette bulundu.Vali Akkoyun ve Vali Yardımcısı Osman Çelikkol, Yeşilli ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç'ı ziyaret etti.Daha sonra Yeşilli Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren kurumları ziyaret eden Akkoyun, personeller ve vatandaşlarla bir araya geldi.Akkoyun, Vatan Caddesi'nde esnafı da ziyaret ederek, onlara "bereketli kazançlar" diledi.Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'i makamında ziyaret eden Akkoyun, ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

MARDİN (AA) - Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Yeşilli ilçesine ziyarette bulundu.

Vali Akkoyun ve Vali Yardımcısı Osman Çelikkol, Yeşilli ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç'ı ziyaret etti.

Daha sonra Yeşilli Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren kurumları ziyaret eden Akkoyun, personeller ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akkoyun, Vatan Caddesi'nde esnafı da ziyaret ederek, onlara "bereketli kazançlar" diledi.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'i makamında ziyaret eden Akkoyun, ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.