Hopi, Teoman'nın yer aldığı "Haha Limit" reklamıyla Kristal Elma'nın sahibi oldu

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 10.10.2024 - 10:30, Güncelleme: 10.10.2024 - 10:14 294 kez okundu.
 

Hopi, Teoman'nın yer aldığı "Haha Limit" reklamıyla Kristal Elma'nın sahibi oldu

- Reklam filmi, aralarında finans, perakende ve telekom devlerinin de bulunduğu sektöründe lider 22 marka içerisinden birinci seçildi
İSTANBUL (AA) - Hopi, rock yıldızı Teoman'ın reklam yüzü olduğu Harcamaya Hazır Limit (Haha Limit) ürününün tanıtımıyla "En iyi Ünlü Kullanımı" kategorisinde Kristal Elma kazandı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteri teknolojileri şirketi Hopi'nin "icat çıkarma" vizyonunun önemli bir parçası olan ve kullanıcılarına ödeme özgürlüğü sunan ürünü "Harcamaya Hazır Limit"in tanıtım filminde sevilen sanatçı Teoman yer almış ve kampanya büyük bir beğeni toplamıştı. Reklam filminde, iki gencin alışveriş sırasında yaşadığı ödeme stresi üzerinden Hopi'nin Haha Limiti ürünüyle sağladığı avantajlar anlatıldı.Gençlerden birinin bir anda Teoman'a dönüşmesiyle devam eden reklam filminde, Teoman'ın, "Şimdi aldık diye şimdi mi ödicez dostum" mesajıyla Hopi'nin Haha Limitiyle "Şimdi al Sonra Öde" ve "Taksitli Öde" seçeneklerine vurgu yapıldı.VML Türkiye tarafından yaratıcı alt metinlerle kurgulanan reklam filmi, aralarında finans, perakende ve telekom devlerinin de bulunduğu sektöründe lider 22 marka içerisinden birinci seçildi.
- Reklam filmi, aralarında finans, perakende ve telekom devlerinin de bulunduğu sektöründe lider 22 marka içerisinden birinci seçildi

İSTANBUL (AA) - Hopi, rock yıldızı Teoman'ın reklam yüzü olduğu Harcamaya Hazır Limit (Haha Limit) ürününün tanıtımıyla "En iyi Ünlü Kullanımı" kategorisinde Kristal Elma kazandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, müşteri teknolojileri şirketi Hopi'nin "icat çıkarma" vizyonunun önemli bir parçası olan ve kullanıcılarına ödeme özgürlüğü sunan ürünü "Harcamaya Hazır Limit"in tanıtım filminde sevilen sanatçı Teoman yer almış ve kampanya büyük bir beğeni toplamıştı. Reklam filminde, iki gencin alışveriş sırasında yaşadığı ödeme stresi üzerinden Hopi'nin Haha Limiti ürünüyle sağladığı avantajlar anlatıldı.

Gençlerden birinin bir anda Teoman'a dönüşmesiyle devam eden reklam filminde, Teoman'ın, "Şimdi aldık diye şimdi mi ödicez dostum" mesajıyla Hopi'nin Haha Limitiyle "Şimdi al Sonra Öde" ve "Taksitli Öde" seçeneklerine vurgu yapıldı.

VML Türkiye tarafından yaratıcı alt metinlerle kurgulanan reklam filmi, aralarında finans, perakende ve telekom devlerinin de bulunduğu sektöründe lider 22 marka içerisinden birinci seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.