Cizre'de polis dolandırıcılığa karşı esnafı bilgilendirdi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 11.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 11.10.2024 - 15:18 450 kez okundu.
 

Cizre'de polis dolandırıcılığa karşı esnafı bilgilendirdi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis ekipleri esnafa dolandırıcılık konusunda bilgilendirme yaptı."Güvenli Yaşam Projesi" kapsamında esnafı ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, çeşitli iletişim yolu ile dolandırıcılığa karşı uyarıda bulundu, bilgilendirici broşürler dağıttı.Polis ekipleri esnafı suçlardan ve suçlulardan korunabilmeleri için almaları gereken güvenlik önlemleri konusunda bilgilendirdi.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde polis ekipleri esnafa dolandırıcılık konusunda bilgilendirme yaptı.

"Güvenli Yaşam Projesi" kapsamında esnafı ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, çeşitli iletişim yolu ile dolandırıcılığa karşı uyarıda bulundu, bilgilendirici broşürler dağıttı.

Polis ekipleri esnafı suçlardan ve suçlulardan korunabilmeleri için almaları gereken güvenlik önlemleri konusunda bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.