Şırnak'ta yaralı bulunan bıldırcın tedaviye alındı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 13.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 13.10.2024 - 14:35 1948 kez okundu.
 

Şırnak'ta yaralı bulunan bıldırcın tedaviye alındı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde arazide yaralı halde bulunan bayağı bıldırcın kuşu tedavi altına alındı.İlçe kırsalında yaralı ve bitkin halde bayağı bıldırcın kuşunu gören kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğüne bilgi verdi.​​​​​​​Bölgeye gelen ekiplerce teslim alınan kuş, Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Acil Müdahale Birimine götürüldü.Kuş, buradaki tedavisinin ardından doğaya salınacak.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde arazide yaralı halde bulunan bayağı bıldırcın kuşu tedavi altına alındı.

İlçe kırsalında yaralı ve bitkin halde bayağı bıldırcın kuşunu gören kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğüne bilgi verdi.

​​​​​​​Bölgeye gelen ekiplerce teslim alınan kuş, Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Acil Müdahale Birimine götürüldü.

Kuş, buradaki tedavisinin ardından doğaya salınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.