Batman'da jandarma ekipleri okul servis araçlarını denetledi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 24.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 24.10.2024 - 15:18 458 kez okundu.
 

Batman'da jandarma ekipleri okul servis araçlarını denetledi

BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde jandarma ekipleri okul servis araçlarını denetledi.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı köylerden ilçe merkezine öğrenci taşıyan araçları denetledi.Servis araçlarının kontrolünü gerçekleştiren ekipler, araçların bakım durumu, emniyet kemeri kullanımı, öğrenci taşıma belgeleri ve kapasite aşımı gibi kriterler titizlikle incelendi.Ayrıca, servis şoförlerine trafik kurallarına uyma, emniyet kemerlerinin sürekli takılması ve araç içi düzenin korunması konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

BATMAN (AA) - Batman'ın Hasankeyf ilçesinde jandarma ekipleri okul servis araçlarını denetledi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı köylerden ilçe merkezine öğrenci taşıyan araçları denetledi.

Servis araçlarının kontrolünü gerçekleştiren ekipler, araçların bakım durumu, emniyet kemeri kullanımı, öğrenci taşıma belgeleri ve kapasite aşımı gibi kriterler titizlikle incelendi.

Ayrıca, servis şoförlerine trafik kurallarına uyma, emniyet kemerlerinin sürekli takılması ve araç içi düzenin korunması konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.