MasterChef Türkiye’de Ödül Oyununu Kazanan Çıkmadı! 100 Bin TL Haftaya Devredildi

Güncel 25.10.2024 - 23:39, Güncelleme: 25.10.2024 - 23:39 837 kez okundu.
 

MasterChef Türkiye’de Ödül Oyununu Kazanan Çıkmadı! 100 Bin TL Haftaya Devredildi

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar, heyecan dolu bir ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peki, 25 Ekim Cuma günü oynanan oyunun kazananı kim oldu? Ödül neydi? İşte, şeflerin seçtiği en iyi tabak ve büyük ödül…
MasterChef Türkiye’nin 25 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar, nefes kesen bir ödül oyunu için mutfakta hünerlerini sergiledi. Ancak yarışmanın bu haftaki ödül oyunu beklenmedik bir sonla tamamlandı. Yarışmacılardan, mutfağın incelik isteyen tatlılarından biri olan Strudel yapmaları istendi. Tüm çabalarına rağmen hiçbir yarışmacı şeflerin belirlediği standartları karşılayamadı. Ödül Devredildi Yarışma boyunca titiz bir şekilde değerlendirilen tabaklar, sunum ve lezzet açısından yeterli bulunmadı. Şeflerin oy birliğiyle aldığı karar sonucu, 100 bin TL’lik büyük ödül bu hafta sahibini bulamadı. Eleme Öncesi Moral Fırsatı Kaçtı MasterChef’te her hafta oynanan ödül oyunu, yarışmacılar için eleme süreci öncesinde bir moral kaynağı olarak görülüyor. Ancak bu hafta kazanan çıkmayınca yarışmacılar, hem ödülü kaçırmış oldu hem de eleme öncesi rahatlama şansını bulamadı. Önümüzdeki haftada yarışmacılar, ödülü kazanmak için daha yüksek motivasyonla tezgah başına geçecek.   (Haber Merkezi)
MasterChef Türkiye'de yarışmacılar, heyecan dolu bir ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peki, 25 Ekim Cuma günü oynanan oyunun kazananı kim oldu? Ödül neydi? İşte, şeflerin seçtiği en iyi tabak ve büyük ödül…

MasterChef Türkiye’nin 25 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar, nefes kesen bir ödül oyunu için mutfakta hünerlerini sergiledi.

Ancak yarışmanın bu haftaki ödül oyunu beklenmedik bir sonla tamamlandı. Yarışmacılardan, mutfağın incelik isteyen tatlılarından biri olan Strudel yapmaları istendi. Tüm çabalarına rağmen hiçbir yarışmacı şeflerin belirlediği standartları karşılayamadı.

Ödül Devredildi

Yarışma boyunca titiz bir şekilde değerlendirilen tabaklar, sunum ve lezzet açısından yeterli bulunmadı. Şeflerin oy birliğiyle aldığı karar sonucu, 100 bin TL’lik büyük ödül bu hafta sahibini bulamadı.

Eleme Öncesi Moral Fırsatı Kaçtı

MasterChef’te her hafta oynanan ödül oyunu, yarışmacılar için eleme süreci öncesinde bir moral kaynağı olarak görülüyor. Ancak bu hafta kazanan çıkmayınca yarışmacılar, hem ödülü kaçırmış oldu hem de eleme öncesi rahatlama şansını bulamadı.

Önümüzdeki haftada yarışmacılar, ödülü kazanmak için daha yüksek motivasyonla tezgah başına geçecek.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.