Kayabağlar’da yapımı devam taziye evi ile ilgili yeni gelişme!

Siirt 27.07.2024 - 15:28, Güncelleme: 27.07.2024 - 15:28 5189+ kez okundu.
 

Kayabağlar’da yapımı devam taziye evi ile ilgili yeni gelişme!

Kayabağlar Belediyesi tarafından yapım süreci devam eden taziye evinin kaba inşaatı tamamlandı. Yakında hizmete açılacağı bildirildi.
Çeşme Mahallesinde inşa edilen taziye evinin inşa sürecinin tamamlanması için Kayabağlar Belediyesi tarafından inşaat malzemelerinin temini sağlanmaya devam ederken bu gün yapılan çalışma ile taziye evinin zemin katını kaplayacak ölçüde fayans ve yapıştırıcı malzeme getirildi. İnşaata ağır işçilik isteyen kısımların tamamlandığını akran belediye yetkilileri inşaat sürecinin çok geçmeden tamamlamayı hedeflediklerini aktardı. Çeşme Mahallesi sakinleri de yaptıkları açıklamada mahallenin en büyük sorunlarının başında taziye evinin geldiğini ve dört gözle Çeşme Mahallesi Taziye Evinin biran önce tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Bu taziye evinin yapımında isteyen hayırseverlerin katkıda bulunabileceğini dile getiren belediye yetkilileri hayır işlerine hiç kimsenin mani olamayacağını katkıda bulunmak isteyenlerin Çeşme Mahallesi Muhtarlığı veya Kayabağlar Belediyesine ulaşmalarını istedi. (Faysal AYDIN)    
Kayabağlar Belediyesi tarafından yapım süreci devam eden taziye evinin kaba inşaatı tamamlandı. Yakında hizmete açılacağı bildirildi.

Çeşme Mahallesinde inşa edilen taziye evinin inşa sürecinin tamamlanması için Kayabağlar Belediyesi tarafından inşaat malzemelerinin temini sağlanmaya devam ederken bu gün yapılan çalışma ile taziye evinin zemin katını kaplayacak ölçüde fayans ve yapıştırıcı malzeme getirildi.

İnşaata ağır işçilik isteyen kısımların tamamlandığını akran belediye yetkilileri inşaat sürecinin çok geçmeden tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.

Çeşme Mahallesi sakinleri de yaptıkları açıklamada mahallenin en büyük sorunlarının başında taziye evinin geldiğini ve dört gözle Çeşme Mahallesi Taziye Evinin biran önce tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Bu taziye evinin yapımında isteyen hayırseverlerin katkıda bulunabileceğini dile getiren belediye yetkilileri hayır işlerine hiç kimsenin mani olamayacağını katkıda bulunmak isteyenlerin Çeşme Mahallesi Muhtarlığı veya Kayabağlar Belediyesine ulaşmalarını istedi.

(Faysal AYDIN)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.