Lokanta işletmecisi, Kurtalan ve Batı İllerindeki Yemek Fiyatlarını Karşılaştırdı!

Siirt 22.08.2024 - 18:58, Güncelleme: 22.08.2024 - 18:58 3988+ kez okundu.
 

Lokanta işletmecisi, Kurtalan ve Batı İllerindeki Yemek Fiyatlarını Karşılaştırdı!

Kurtalan’daki yemek fiyatlarının batı illerine kıyasla daha uygun olup olmadığını değerlendiren Kebap ve Kuşbaşı Ustası Hüseyin Karaatay, Kurtalan’da yemek fiyatlarının batı illerine göre oldukça makul olduğunu ifade etti.
Batı illerdeki yemek fiyatları ile Kurtalan’daki yemek fiyatlarını karşılaştıran vatandaşlar ilçedeki yemek fiyatının uygun fiyatlı olmasını memnuniyetle karşılıyor. Batı illerdeki yemek fiyatlarının son derece pahalı olduğunu belirten bazı gurbetçiler Kurtalan’da tükettikleri lokanta yemeklerinin daha lezzetli olduğunu söyledi. Kurtalan’daki yemek fiyatlarıyla ilgili bilgi veren Gar Lokanta Kebap ve Kuşbaşı Ustası Hüseyin Karaatay, “Yaz mevsimi boyunca kırmızı ete zam gelmediği için kebap ve kuşbaşı çeşitlerimize zam yapılmadı. Bunun yanında batıdaki illerimize göre mekan kiralarının ilçemizde daha az olması ve personel sayımızın da onlara göre az olması nedeniyle fiyatlara yansıtılan zam oranları sınırlı oluyor. Lokantalarımız bu fiyatlarda az çok kendilerini döndürebiliyor. Lokanta işletmecisi olarak girdi maliyetlerimiz artmadıkça hiçbir şekilde sattığımız etli yemek çeşitlerimize zam yapmıyoruz. Battı ilerde tam lüks olmayan normal lokantalarda porsiyonu 300 lira dolaylarında olan Adana Kebabını burada 200 liraya satıyoruz.” dedi. Yiyecek sektörü olarak Kurtalan’da ancak işletmeyi çevire bildiklerini söyleyen Karaatay; “Kazancımız fazla olmasa da gelen sıcak para ile işletmemizi çeviriyor ve evimizin geçimini sağlıyorsak ne mutlu bize. Bunlar haricinde her şey teferruata kalıyor, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmete uygun fiyatlarla devam diyoruz.” sözlerini kullandı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’daki yemek fiyatlarının batı illerine kıyasla daha uygun olup olmadığını değerlendiren Kebap ve Kuşbaşı Ustası Hüseyin Karaatay, Kurtalan’da yemek fiyatlarının batı illerine göre oldukça makul olduğunu ifade etti.

Batı illerdeki yemek fiyatları ile Kurtalan’daki yemek fiyatlarını karşılaştıran vatandaşlar ilçedeki yemek fiyatının uygun fiyatlı olmasını memnuniyetle karşılıyor.

Batı illerdeki yemek fiyatlarının son derece pahalı olduğunu belirten bazı gurbetçiler Kurtalan’da tükettikleri lokanta yemeklerinin daha lezzetli olduğunu söyledi.

Kurtalan’daki yemek fiyatlarıyla ilgili bilgi veren Gar Lokanta Kebap ve Kuşbaşı Ustası Hüseyin Karaatay, “Yaz mevsimi boyunca kırmızı ete zam gelmediği için kebap ve kuşbaşı çeşitlerimize zam yapılmadı. Bunun yanında batıdaki illerimize göre mekan kiralarının ilçemizde daha az olması ve personel sayımızın da onlara göre az olması nedeniyle fiyatlara yansıtılan zam oranları sınırlı oluyor. Lokantalarımız bu fiyatlarda az çok kendilerini döndürebiliyor. Lokanta işletmecisi olarak girdi maliyetlerimiz artmadıkça hiçbir şekilde sattığımız etli yemek çeşitlerimize zam yapmıyoruz. Battı ilerde tam lüks olmayan normal lokantalarda porsiyonu 300 lira dolaylarında olan Adana Kebabını burada 200 liraya satıyoruz.” dedi.

Yiyecek sektörü olarak Kurtalan’da ancak işletmeyi çevire bildiklerini söyleyen Karaatay; “Kazancımız fazla olmasa da gelen sıcak para ile işletmemizi çeviriyor ve evimizin geçimini sağlıyorsak ne mutlu bize. Bunlar haricinde her şey teferruata kalıyor, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmete uygun fiyatlarla devam diyoruz.” sözlerini kullandı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.