MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ? Potaya Kim girdi? Bu hafta potada kim var? Dün akşam eleme adayı kim oldu? Dün akşam MasterChef Eleme adayı kim oldu? 13 Eylül 2024 MasterChef potaya kim gitti?

Güncel 13.09.2024 - 23:53, Güncelleme: 14.09.2024 - 00:13 17318 kez okundu.
 

MASTERCHEF POTAYA KİM GİTTİ? Potaya Kim girdi? Bu hafta potada kim var? Dün akşam eleme adayı kim oldu? Dün akşam MasterChef Eleme adayı kim oldu? 13 Eylül 2024 MasterChef potaya kim gitti?

Ekranların uzun soluklu yarışma programı MasterChef 13 Eylül Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın son eleme oyununda yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele yaşandı.
MasterChef Türkiye Eleme Adayları Kimler? 13 Eylül Cuma Günü Potaya Kimler Girdi? Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2024 yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. hem yapılan yemekler hem de yarışmacılar arasındaki diyaloglar büyük ilgi çekerken, yarışmanın detayları da merak ediliyor. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler? 13 Eylül Cuma günü hangi yarışmacılar potaya girdi? MasterChef Türkiye 2024 sezonunun jürisinde, ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alıyor. Yarışmacılar, bu yetenekli şeflerin öncülüğünde kıyasıya bir mücadele veriyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen birbirinden yetenekli yarışmacılar, lezzetlerini jüri üyelerine beğendirmek için büyük bir çaba harcıyor. Ana Kadroda Kimler Var? Bu sezonun ana kadrosu şöyle: Zeynep Hakan Onur Ümmühan Deniz Çağlar Serhat Alper Ayşe Beril Semih Eda Muratcan Zeynep Nigar Beyza Emre Kaan Kerem Nevzat Geçen Hafta Kim Elendi? Geçtiğimiz hafta MasterChef’te elenen yarışmacı Zeynep oldu. Takım Kaptanları ve Takımlar Bu hafta takımların kaptanlıklarını Zübeyde ve Akın üstleniyor. Mavi takımda Zübeyde’nin liderliğinde Emre, Yudum, Nigar, Onur, Alper, Eda, Beyza, Şirin ve Hakan yarışıyor. Kırmızı takım kaptanı Akın ise Erim, Beril, Semih, Muratcan, Kaan, Kerem, Nevzat, Ezgi ve Ayşe ile mücadele ediyor. Mavi takım, haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Kırmızı takım oyuncuları arasında oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununun ardından, 5. ve 6. eleme adayları belirlendi. 13 Eylül Eleme Adayları Kimler? Kırmızı takım oyuncuları arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Muratcan,  Kaan’ı potaya gönderdi. Takım oyuncuları arasında yapılan oylama en çok oyu alan Erim 6. eleme adayı olarak potaya gitti.    Ayşe Beril  Akın Nevzat Kaan Erim   (Haber Merkezi)    
Ekranların uzun soluklu yarışma programı MasterChef 13 Eylül Cuma akşamı yayınlanan bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haftanın son eleme oyununda yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele yaşandı.

MasterChef Türkiye Eleme Adayları Kimler? 13 Eylül Cuma Günü Potaya Kimler Girdi?

Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2024 yeni bölümleriyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

hem yapılan yemekler hem de yarışmacılar arasındaki diyaloglar büyük ilgi çekerken, yarışmanın detayları da merak ediliyor. Peki, MasterChef'te eleme adayları kimler? 13 Eylül Cuma günü hangi yarışmacılar potaya girdi?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun jürisinde, ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna yer alıyor. Yarışmacılar, bu yetenekli şeflerin öncülüğünde kıyasıya bir mücadele veriyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen birbirinden yetenekli yarışmacılar, lezzetlerini jüri üyelerine beğendirmek için büyük bir çaba harcıyor.

Ana Kadroda Kimler Var?

Bu sezonun ana kadrosu şöyle:

  1. Zeynep
  2. Hakan
  3. Onur
  4. Ümmühan
  5. Deniz
  6. Çağlar
  7. Serhat
  8. Alper
  9. Ayşe
  10. Beril
  11. Semih
  12. Eda
  13. Muratcan
  14. Zeynep
  15. Nigar
  16. Beyza
  17. Emre
  18. Kaan
  19. Kerem
  20. Nevzat

Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçtiğimiz hafta MasterChef’te elenen yarışmacı Zeynep oldu.

Takım Kaptanları ve Takımlar

Bu hafta takımların kaptanlıklarını Zübeyde ve Akın üstleniyor. Mavi takımda Zübeyde’nin liderliğinde Emre, Yudum, Nigar, Onur, Alper, Eda, Beyza, Şirin ve Hakan yarışıyor. Kırmızı takım kaptanı Akın ise Erim, Beril, Semih, Muratcan, Kaan, Kerem, Nevzat, Ezgi ve Ayşe ile mücadele ediyor.

Mavi takım, haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Kırmızı takım oyuncuları arasında oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununun ardından, 5. ve 6. eleme adayları belirlendi.

13 Eylül Eleme Adayları Kimler?

Kırmızı takım oyuncuları arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Muratcan,  Kaan’ı potaya gönderdi.

Takım oyuncuları arasında yapılan oylama en çok oyu alan Erim 6. eleme adayı olarak potaya gitti.

 

  1.  Ayşe
  2. Beril
  3.  Akın
  4. Nevzat
  5. Kaan
  6. Erim

 

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.