Siirt’te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı.

Siirt 19.10.2024 - 13:31, Güncelleme: 19.10.2024 - 13:31 566 kez okundu.
 

Siirt’te 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.
Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkez Eğlence Köyü Muhtarı Abdusselam Olgaç tarafından günün  anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Cumhuriyet Meydanın da gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Törenin ardından, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarını Siirt Polis Evi’nde ağırladı.  Vali Kızılkaya, muhtarların talep, beklenti ve önerilerini dinleyerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Muhtarlar Günü'nü kutlayarak başarı dileklerini iletti. (Siirt Valiliği Basın)
19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkez Eğlence Köyü Muhtarı Abdusselam Olgaç tarafından günün  anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Cumhuriyet Meydanın da gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Törenin ardından, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarını Siirt Polis Evi’nde ağırladı. 

Vali Kızılkaya, muhtarların talep, beklenti ve önerilerini dinleyerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Muhtarlar Günü'nü kutlayarak başarı dileklerini iletti.

( Siirt Valiliği Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.