Siirt’te 37 Bin Metrekarelik Alanda Çalışma

Siirt 07.10.2024 - 16:41, Güncelleme: 07.10.2024 - 16:41 732 kez okundu.
 

Siirt’te 37 Bin Metrekarelik Alanda Çalışma

Siirt’te Mahallelerde Kilit Parke Taşı Döşeme ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor.
Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin çeşitli mahallelerinde başlattığı kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kent içi ulaşımın daha güvenli, modern ve estetik bir yapıya kavuşmasını amaçlayan bu çalışmalar, aynı zamanda şehrin genel altyapısına önemli katkılar sağlıyor. Bu kapsamda, Veysel Karani Mahallesi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, sahada çalışan işçilerle bir araya geldi ve parke taşı döşeme işlemlerine bizzat katıldılar. Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, Veysel Karani Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Eş Başkanlar, çalışanlarla birlikte parke taşı döşeyerek projeye bizzat katıldı. Eş Başkan Sofya Alağaş yaptığı açıklamada, şehir genelinde 37 bin metrekare kilit parke döşeme, 7 bin metrekare kaldırım yenileme, 12 bin ton BSK asfalt yama çalışması ve 32 bin metrekare sathi kaplama işlerinin sürdüğünü belirtti. Ayrıca, yaklaşık 3 kilometrelik yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini ve bu yolların 1,5 kilometresinin tamamlandığını ifade etti. Sofya Alağaş, özellikle kent kimliğine uygun çalışmaların yapılmasına dikkat ettiklerini belirterek, “Yol ve kaldırım çalışmaları sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda şehrimizin estetik görünümüne de büyük katkı sağlıyor. Siirt, büyüyen bir şehir ve bu büyümeye paralel olarak ulaşım altyapımızı da geliştiriyoruz.” dedi.   (Siirt Belediyesi Basın)
Siirt’te Mahallelerde Kilit Parke Taşı Döşeme ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Hızla Devam Ediyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin çeşitli mahallelerinde başlattığı kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kent içi ulaşımın daha güvenli, modern ve estetik bir yapıya kavuşmasını amaçlayan bu çalışmalar, aynı zamanda şehrin genel altyapısına önemli katkılar sağlıyor. Bu kapsamda, Veysel Karani Mahallesi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, sahada çalışan işçilerle bir araya geldi ve parke taşı döşeme işlemlerine bizzat katıldılar.

Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, Veysel Karani Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Eş Başkanlar, çalışanlarla birlikte parke taşı döşeyerek projeye bizzat katıldı. Eş Başkan Sofya Alağaş yaptığı açıklamada, şehir genelinde 37 bin metrekare kilit parke döşeme, 7 bin metrekare kaldırım yenileme, 12 bin ton BSK asfalt yama çalışması ve 32 bin metrekare sathi kaplama işlerinin sürdüğünü belirtti. Ayrıca, yaklaşık 3 kilometrelik yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini ve bu yolların 1,5 kilometresinin tamamlandığını ifade etti.

Sofya Alağaş, özellikle kent kimliğine uygun çalışmaların yapılmasına dikkat ettiklerini belirterek, “Yol ve kaldırım çalışmaları sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda şehrimizin estetik görünümüne de büyük katkı sağlıyor. Siirt, büyüyen bir şehir ve bu büyümeye paralel olarak ulaşım altyapımızı da geliştiriyoruz.” dedi.

 

(Siirt Belediyesi Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.