Şırnak'ta terör operasyonlarında yakalanan 9 şüpheli gözaltına alındı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 30.09.2024 - 22:30, Güncelleme: 30.09.2024 - 22:24 835 kez okundu.
 

Şırnak'ta terör operasyonlarında yakalanan 9 şüpheli gözaltına alındı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, terörle mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23-29 Eylül'de il merkezi ve ilçelerinde terör örgütleri PKK/KCK ve FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 9 şüpheli yakalandı.Şüphelilerden 2'si ilgili il birimlerine teslim edildi.7 şüpheli ise emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, terörle mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23-29 Eylül'de il merkezi ve ilçelerinde terör örgütleri PKK/KCK ve FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 9 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden 2'si ilgili il birimlerine teslim edildi.

7 şüpheli ise emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.