Velilerin yoğun taleplerini kırmadı futbol kurslarını hafta sonu da devam ettirecek

Siirt 30.09.2024 - 17:37, Güncelleme: 30.09.2024 - 17:37 636 kez okundu.
 

Velilerin yoğun taleplerini kırmadı futbol kurslarını hafta sonu da devam ettirecek

Futbolun gelişimi için Kurtalan’da büyük emekler sunan Nasri Turhan yaz futbol kurslarının okulların açılmasıyla birlikte tamamlandığını belirterek velilerin yoğun ısrarı üzerine hafta sonu futbol kurslarına başladığını aktardı.
Kurtalan’da futbolun gelişmesi noktasında önemli hizmetler sunmuş olan yılların eskitemediği Nasri Turhan hoca yaz tatili boyunca öğrencilere yönelik futbol kursları vermeye devam ederken okulların açılmasıyla birlikte velilerin yoğun ısrarlarına dayanamayıp Cumartesi ve Pazar günleri yeni kurs programlarını hayata geçirdi. 2024-2025 yılı eğitim ve öğretim sezonun sonuna kadar hafta sonu futbol kurslarının sürdürüleceğini belirten Nasri Turhan, “Bu yaz tatilinde son derece verimli bir kurs programı sürdürdük. Bazı öğrencilerimiz il ve bölge elemelerine bile katıldı. Okullar açıldı artık öğrencilerimiz ders başı yapmış bulunmakta bizde kısa bir süre ara verelim dedik fakat velilerimizin kurslar devam etsin talebine karşılık vermek zorunda kaldım. Şimdi oluşturduğum yeni programla kursumuza kaydını yapacak olan minik kursiyerlerimiz hafta sonları futbol kursuna gelebilecek.” dedi. 6 ile 8 yaş aralıktaki birinci gurup kursiyerlerin öğleden sonra saat 15.00’dan 16.30’a kadar kurs görebileceği, 9-13 yaş aralığındaki öğrencilerin ise saat 17.00’dan 19.00’a kadar kurs göreceğini belirten futbolun Kurtalan’daki duayen ismi Nasri Turan, minik kursiyerleri birer gol makinesine çevirmekte kararlı olduğunu aktardı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Futbolun gelişimi için Kurtalan’da büyük emekler sunan Nasri Turhan yaz futbol kurslarının okulların açılmasıyla birlikte tamamlandığını belirterek velilerin yoğun ısrarı üzerine hafta sonu futbol kurslarına başladığını aktardı.

Kurtalan’da futbolun gelişmesi noktasında önemli hizmetler sunmuş olan yılların eskitemediği Nasri Turhan hoca yaz tatili boyunca öğrencilere yönelik futbol kursları vermeye devam ederken okulların açılmasıyla birlikte velilerin yoğun ısrarlarına dayanamayıp Cumartesi ve Pazar günleri yeni kurs programlarını hayata geçirdi.

2024-2025 yılı eğitim ve öğretim sezonun sonuna kadar hafta sonu futbol kurslarının sürdürüleceğini belirten Nasri Turhan, “Bu yaz tatilinde son derece verimli bir kurs programı sürdürdük. Bazı öğrencilerimiz il ve bölge elemelerine bile katıldı. Okullar açıldı artık öğrencilerimiz ders başı yapmış bulunmakta bizde kısa bir süre ara verelim dedik fakat velilerimizin kurslar devam etsin talebine karşılık vermek zorunda kaldım. Şimdi oluşturduğum yeni programla kursumuza kaydını yapacak olan minik kursiyerlerimiz hafta sonları futbol kursuna gelebilecek.” dedi.

6 ile 8 yaş aralıktaki birinci gurup kursiyerlerin öğleden sonra saat 15.00’dan 16.30’a kadar kurs görebileceği, 9-13 yaş aralığındaki öğrencilerin ise saat 17.00’dan 19.00’a kadar kurs göreceğini belirten futbolun Kurtalan’daki duayen ismi Nasri Turan, minik kursiyerleri birer gol makinesine çevirmekte kararlı olduğunu aktardı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.