Trendyol Yemek derbi coşkusunu indirim kampanyasıyla yaşattı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 22.09.2024 - 12:00, Güncelleme: 22.09.2024 - 11:51 388 kez okundu.
 

Trendyol Yemek derbi coşkusunu indirim kampanyasıyla yaşattı

- Trendyol Yemek, derbiye özel 50 lira indirim kampanyasıyla maçın coşkusunu doya doya yaşattı
İSTANBUL (AA) - Trendyol Yemek, Trendyol Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşması öncesi tüm taraftarları birçok lezzetle buluşturdu.Şirketten yapılan açıklamaya Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk İstanbul derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Trendyol Yemek, karşılaşma öncesi tüm taraftarları lezzetli maç menüleri ve yüzlerce yemek çeşidiyle buluşturdu.Maç öncesi yemek tercihlerine ilişkin Trendyol Yemek verilerine göre, pizza bu maçın en çok tercih edilen lezzeti oldu. Pizzanın ardından hamburger, pide, lahmacun ve kebap çeşitleri geldi. En fazla tercih edilen içeceklerde ise ayran, kola ve su ön plana çıktı. Trendyol Yemek, derbiye özel 50 lira indirim kampanyasıyla coşkusunu doya doya yaşattı.Türkiye'nin 81 ilindeki restoran ağı ile geniş ürün çeşitlerini kullanıcılara hızlı teslimat ile sıcak bir şekilde ulaştıran Trendyol Yemek'e, "Trendyol Hızlı Market" ve su hizmetiyle birlikte "Trendyol Go" uygulamasından kolayca ulaşılabiliyor. Kullanıcı dostu tasarımıyla "Trendyol Go", tek tıkla kullanıcıları aradıkları lezzetli yemek seçenekleri ve restoranlarla buluşturuyor. Trendyol Go uygulaması "Google Play" ve "Apple App Store"dan mobil cihazlara kolaylıkla indirilebiliyor.
- Trendyol Yemek, derbiye özel 50 lira indirim kampanyasıyla maçın coşkusunu doya doya yaşattı

İSTANBUL (AA) - Trendyol Yemek, Trendyol Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşması öncesi tüm taraftarları birçok lezzetle buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk İstanbul derbisinde Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geldi. Trendyol Yemek, karşılaşma öncesi tüm taraftarları lezzetli maç menüleri ve yüzlerce yemek çeşidiyle buluşturdu.

Maç öncesi yemek tercihlerine ilişkin Trendyol Yemek verilerine göre, pizza bu maçın en çok tercih edilen lezzeti oldu. Pizzanın ardından hamburger, pide, lahmacun ve kebap çeşitleri geldi. En fazla tercih edilen içeceklerde ise ayran, kola ve su ön plana çıktı. Trendyol Yemek, derbiye özel 50 lira indirim kampanyasıyla coşkusunu doya doya yaşattı.

Türkiye'nin 81 ilindeki restoran ağı ile geniş ürün çeşitlerini kullanıcılara hızlı teslimat ile sıcak bir şekilde ulaştıran Trendyol Yemek'e, "Trendyol Hızlı Market" ve su hizmetiyle birlikte "Trendyol Go" uygulamasından kolayca ulaşılabiliyor.

Kullanıcı dostu tasarımıyla "Trendyol Go", tek tıkla kullanıcıları aradıkları lezzetli yemek seçenekleri ve restoranlarla buluşturuyor. Trendyol Go uygulaması "Google Play" ve "Apple App Store"dan mobil cihazlara kolaylıkla indirilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.