Ağabeyini bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

Güncel 20.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 20.10.2024 - 17:38 1712 kez okundu.
 

Ağabeyini bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 13 Ekim Pazar günü Oğuzeli ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi Ş.B'yi bıçaklayarak öldüren zanlı U.B'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından zanlı U.B'nin Şehitkamil ilçesinde akrabasının evinde saklandığı tespit edildi. Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, U.B. ile ona yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle C.A, Ş.A, S.B. ve M.A'yı gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan U.B. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (AA)
Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde ağabeyini bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 13 Ekim Pazar günü Oğuzeli ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi Ş.B'yi bıçaklayarak öldüren zanlı U.B'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından zanlı U.B'nin Şehitkamil ilçesinde akrabasının evinde saklandığı tespit edildi.

Söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, U.B. ile ona yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle C.A, Ş.A, S.B. ve M.A'yı gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan U.B. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.