MasterChef Eleme Gecesi! 20 Ekim 2024'te Kim Elendi, Kim Gitti?

Güncel 20.10.2024 - 23:08, Güncelleme: 21.10.2024 - 00:09 650 kez okundu.
 

MasterChef Eleme Gecesi! 20 Ekim 2024'te Kim Elendi, Kim Gitti?

TV8 ekranlarında heyecan dolu bir eleme gecesi daha! MasterChef Türkiye’de Somer, Danilo ve Mehmet Şef’in belirleyeceği en başarılı tabaklar için kıyasıya mücadele yaşandı.
Yarışmacılar, iki aşamalı eleme oyununda ilk olarak kızılcık tarhanası ile yaratıcı tabaklarını şeflere sundu. Peki, bu zorlu gecede yarışmaya kim veda edecek? 20 Ekim 2024 MasterChef bölümünde eleme heyecanı tüm izleyicileri ekran başına kilitledi. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarında kazanan takımlar netleşti. Kırmızı takım iki kez galip gelirken, mavi takım bir oyun kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından potaya adını yazdıran isim Alper oldu. Şimdi sıra, veda gecesinin en zorlu anına geldi. Eleme Adayları Bu hafta potada yer alan isimler: Onur Eda Nigar Akın Nevzat Emre Alper Yarışmacılar ilk turda şeflere tabaklarını sundu. Başarılı olanlar potadan kurtulurken, başarısız olanlar ikinci turda son bir şans elde edecek. Ancak henüz elenen yarışmacı açıklanmadı, büyük heyecan devam ediyor! 20 Ekim 2024’te Kim Elendi? Şeflerin değerlendirmesi sonucu en başarısız tabağı yapan Nevzat MasterChef hayallerine veda etti. (Haber Merkezi)
TV8 ekranlarında heyecan dolu bir eleme gecesi daha! MasterChef Türkiye’de Somer, Danilo ve Mehmet Şef’in belirleyeceği en başarılı tabaklar için kıyasıya mücadele yaşandı.

Yarışmacılar, iki aşamalı eleme oyununda ilk olarak kızılcık tarhanası ile yaratıcı tabaklarını şeflere sundu. Peki, bu zorlu gecede yarışmaya kim veda edecek? 20 Ekim 2024 MasterChef bölümünde eleme heyecanı tüm izleyicileri ekran başına kilitledi.

Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarında kazanan takımlar netleşti. Kırmızı takım iki kez galip gelirken, mavi takım bir oyun kazandı. Bireysel dokunulmazlık oyununun ardından potaya adını yazdıran isim Alper oldu. Şimdi sıra, veda gecesinin en zorlu anına geldi.

Eleme Adayları

Bu hafta potada yer alan isimler:

  • Onur
  • Eda
  • Nigar
  • Akın
  • Nevzat
  • Emre
  • Alper

Yarışmacılar ilk turda şeflere tabaklarını sundu. Başarılı olanlar potadan kurtulurken, başarısız olanlar ikinci turda son bir şans elde edecek. Ancak henüz elenen yarışmacı açıklanmadı, büyük heyecan devam ediyor!

20 Ekim 2024’te Kim Elendi?

Şeflerin değerlendirmesi sonucu en başarısız tabağı yapan Nevzat MasterChef hayallerine veda etti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.