Cizreli milli sporcu Nurselen Yalgettekin'nin hedefi Avrupa şampiyonluğu

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 04.10.2024 - 18:00, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:38 1099 kez okundu.
 

Cizreli milli sporcu Nurselen Yalgettekin'nin hedefi Avrupa şampiyonluğu

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşayan milli sporcu Nurselen Yalgettekin, U-22 Avrupa Boks Şampiyonasına hazırlanıyor.Ankara'da mili takım kampında hazırlıklarına devam eden Yalgettekin, Bulgaristan'da düzenlenecek şampiyonada Avrupa şampiyonu olarak altın madalyayı almak istediğini söyledi.Hedefine ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Yalgettekin, "Avrupa şampiyonu olup hem altın madalya kazanmak hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip Türk bayrağını göndere çekeceğim." dedi.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşayan milli sporcu Nurselen Yalgettekin, U-22 Avrupa Boks Şampiyonasına hazırlanıyor.

Ankara'da mili takım kampında hazırlıklarına devam eden Yalgettekin, Bulgaristan'da düzenlenecek şampiyonada Avrupa şampiyonu olarak altın madalyayı almak istediğini söyledi.

Hedefine ulaşmak için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Yalgettekin, "Avrupa şampiyonu olup hem altın madalya kazanmak hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip Türk bayrağını göndere çekeceğim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.