Diyarbakır'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 29.09.2024 - 21:30, Güncelleme: 29.09.2024 - 21:18 781 kez okundu.
 

Diyarbakır'da "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Kur'an Nesli Platformu tarafından "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.Merkez Sur ilçesindeki Kurşunlu Camisi yanında düzenlenen etkinliğe, eğitimi tamamlayan çocuklar Ulu Cami önünden Gazi Caddesi boyunca yürüyerek geldi.İkindi namazının cemaatle kılınmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte çocuklar şiirler okudu, Hacivat ve Karagöz oyunu sahnelendi.Platform adına konuşan Fatih Taş, "Hayat Namazla Güzeldir" temalı etkinlikler düzenlediklerini belirterek, namazın önemine değindi, anne ve babalara çocuklarını namaza yönlendirdikleri için teşekkür etti.Etkinlik sonunda, uçan balonlara bağlanan, suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin fotoğrafı ile "Hayat Namazla Güzeldir" ve "Free Palestine" yazılı pankartlar gökyüzüne bırakıldı.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Kur'an Nesli Platformu tarafından "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği düzenlendi.

Merkez Sur ilçesindeki Kurşunlu Camisi yanında düzenlenen etkinliğe, eğitimi tamamlayan çocuklar Ulu Cami önünden Gazi Caddesi boyunca yürüyerek geldi.

İkindi namazının cemaatle kılınmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte çocuklar şiirler okudu, Hacivat ve Karagöz oyunu sahnelendi.

Platform adına konuşan Fatih Taş, "Hayat Namazla Güzeldir" temalı etkinlikler düzenlediklerini belirterek, namazın önemine değindi, anne ve babalara çocuklarını namaza yönlendirdikleri için teşekkür etti.

Etkinlik sonunda, uçan balonlara bağlanan, suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin fotoğrafı ile "Hayat Namazla Güzeldir" ve "Free Palestine" yazılı pankartlar gökyüzüne bırakıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.