Diyarbakır'da jandarmadan veteriner sağlık raporu bulunmayan hayvanlara yönelik denetim

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 04.10.2024 - 18:00, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:50 1142 kez okundu.
 

Diyarbakır'da jandarmadan veteriner sağlık raporu bulunmayan hayvanlara yönelik denetim

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmayan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan tespit edildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekiplerince yol, emniyet ve kontrol faaliyeti gerçekleştirildi.Yapılan kontrollerde, 4 araçta veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmayan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan ele geçirildi.Hayvanlar, gerekli işlemler için Kayapınar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne teslim edildi.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da jandarma ekiplerince yapılan yol kontrolünde veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmayan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan tespit edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol noktasında Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekiplerince yol, emniyet ve kontrol faaliyeti gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde, 4 araçta veteriner sağlık raporu ve hayvan nakil belgesi olmayan 49 büyükbaş ve 335 küçükbaş hayvan ele geçirildi.

Hayvanlar, gerekli işlemler için Kayapınar Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.