Futbolun Duayeni Nasri Turhan Kurtalan’da Genç Yetenekleri Yetiştiriyor

Siirt 23.08.2024 - 18:30, Güncelleme: 23.08.2024 - 18:30 2900+ kez okundu.
 

Futbolun Duayeni Nasri Turhan Kurtalan’da Genç Yetenekleri Yetiştiriyor

Kurtalan’da futbolun gelişmesi noktasında önemli hizmetler sunmuş olan yılların eskitemediği Nasri Turhan hoca açtığı kurslarla ilçede futbolun gelişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.
2023-2024 yılı eğitim ve öğretim sezonun tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin yaz tatili boyunca boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla Kurtalan’da yıllarca futbol eğitimi sağlayan ve ön ayak olan Nasri Turhan önderliğinde faaliyet gösteren Futbol Okulu Kursu başarılı eğitimlerine devam ediyor. Turhan, 70’li yıllardan bu yana ilçedeki öğrencilere ve gençlere futbol aşkını aşılamaya çalıştığını ve bunun için birçok atılım yaptığını dile getirirken son olarak açmış olduğu Futbol Okulu Kursu ile birçok küçük yaştaki futbol severi eğitmeye devam ediyor. Yılların birikimiyle kurs öğrencilerine futbol eğitimi vermeye devam eden Turhan, bu sezon açmış olduğu Futbol Okulu Kursu beklentisinin üzerinde rağbet olduğunu dile getirerek “Kurtalan Sporumuza altyapı oluşturma çabamızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğim.” dedi. 8-10, 10-12, 12-14 yaş aralıklarına yönelik verilen eğitimlerde başarılı öğrencilerinin olduğunu dile getiren Turhan;  futbol alanında yetenekleri açığa çıkartmayı kendisine vazife edindiğini söylerken 64 yaşında olmasına rağmen Kurtalan Sporuna hizmet etmeye devam edeceğini önemle vurguladı. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’da futbolun gelişmesi noktasında önemli hizmetler sunmuş olan yılların eskitemediği Nasri Turhan hoca açtığı kurslarla ilçede futbolun gelişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

2023-2024 yılı eğitim ve öğretim sezonun tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin yaz tatili boyunca boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla Kurtalan’da yıllarca futbol eğitimi sağlayan ve ön ayak olan Nasri Turhan önderliğinde faaliyet gösteren Futbol Okulu Kursu başarılı eğitimlerine devam ediyor.

Turhan, 70’li yıllardan bu yana ilçedeki öğrencilere ve gençlere futbol aşkını aşılamaya çalıştığını ve bunun için birçok atılım yaptığını dile getirirken son olarak açmış olduğu Futbol Okulu Kursu ile birçok küçük yaştaki futbol severi eğitmeye devam ediyor.

Yılların birikimiyle kurs öğrencilerine futbol eğitimi vermeye devam eden Turhan, bu sezon açmış olduğu Futbol Okulu Kursu beklentisinin üzerinde rağbet olduğunu dile getirerek “ Kurtalan Sporumuza altyapı oluşturma çabamızı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğim.” dedi.

8-10, 10-12, 12-14 yaş aralıklarına yönelik verilen eğitimlerde başarılı öğrencilerinin olduğunu dile getiren Turhan;  futbol alanında yetenekleri açığa çıkartmayı kendisine vazife edindiğini söylerken 64 yaşında olmasına rağmen Kurtalan Sporuna hizmet etmeye devam edeceğini önemle vurguladı.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.