Kurtalan Gençlik Merkezi'nden Örnek Çevre Hareketi

Siirt 21.10.2024 - 13:36, Güncelleme: 21.10.2024 - 13:36 443 kez okundu.
 

Kurtalan Gençlik Merkezi'nden Örnek Çevre Hareketi

Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri, Baykan Kent Ormanı'nı temizledi
81 ilde eş zamanlı olarak yapılan etkinliğe Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri de katkıda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı olarak orman temizliği yapıldı. Orman yangınlarını önlemek ve sürdürülebilir çevre ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla ormanlık alanlarda bulunan beşeri atıklar toplanarak çöp poşetlerine konuldu. Türkiye genelinde gerçekleştirilen uygulama ile Kurtalan Gençlik Merkezi öncülüğündeki ekip, Baykan Kent Ormanı'nda temizlik yaparak halkla bir araya geldi. Çevrede toplanan çöpler, istiflenerek imha edilmek üzere çöp arabasıyla götürüldü. Gençlik Hizmetleri görevlisi Muhammed Can Altunç, gerçekleştirilen etkinlikle gönüllü gençlerin büyük bir mutluluk yaşadığını belirtirken, Kurtalan Gençlik Merkezi Müdürü Ebubekir Menak, bu tür kurumlar arası uygulamalarla çevre ve doğa temizliği konusunda farkındalık oluştuğunu kaydetti. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllü gençleri, Baykan Kent Ormanı'nı temizledi

81 ilde eş zamanlı olarak yapılan etkinliğe Kurtalan Gençlik Merkezi görevli ve gönüllüleri de katkıda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı olarak orman temizliği yapıldı.

Orman yangınlarını önlemek ve sürdürülebilir çevre ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla ormanlık alanlarda bulunan beşeri atıklar toplanarak çöp poşetlerine konuldu.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen uygulama ile Kurtalan Gençlik Merkezi öncülüğündeki ekip, Baykan Kent Ormanı'nda temizlik yaparak halkla bir araya geldi.

Çevrede toplanan çöpler, istiflenerek imha edilmek üzere çöp arabasıyla götürüldü.

Gençlik Hizmetleri görevlisi Muhammed Can Altunç, gerçekleştirilen etkinlikle gönüllü gençlerin büyük bir mutluluk yaşadığını belirtirken, Kurtalan Gençlik Merkezi Müdürü Ebubekir Menak, bu tür kurumlar arası uygulamalarla çevre ve doğa temizliği konusunda farkındalık oluştuğunu kaydetti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.